Delivery management software – voľba číslo jedna pre organizáciu a dohľad

Kuriérske služby sú v súčasnosti využívané naplno a starajú sa o prepravu rôznych tovarov. Najímajú si ich obchodníci, aby tovar vedeli priniesť až domov k zákazníkom. Tento spôsob nakupovania sa totiž v súčasnosti dostáva výrazne do popredia, najmä kvôli komfortnosti. Organizácia kuriérskych spoločností je však veľmi náročná aj pre zdatných manažérov a dispečerov. Ako si uľahčiť organizáciu aj dohľad nad jednotlivými zložkami kuriérskej služby?

Delivery management software – softvér pre náročných s jednoduchou obsluhou

Ak máte radi všetko pod kontrolou a snažíte sa docieliť čo najlepšie výsledky, zrejme budete súhlasiť, že je dôležité mať správne plánovanie. Služba Delivery Managment Software sa poskytuje pre kuriérske služby s jasným poslaním. Presný časový harmonogram, jednoduché organizovanie kuriérov a prehľad o jednotlivých objednávkach.

Softvér poskytuje rozhrania pre dispečera, pre klienta aj prístup kuriéra. Jednotlivé tieto funkcie umožňujú vytvoriť dokonalý celok, ktorým kuriérska služba zabezpečí bezproblémové, rýchle a organizované fungovanie aj s veľkým počtom zásielok. Medzi najdôležitejšie funkcie patrí práve rozhranie dispečera, ktoré umožňuje presne organizovať, zadeľovať, ale aj sledovať chod jednotlivých produktov.

Dokonca takéto rozhranie umožňuje aj sledovať efektivitu služieb ako celku, ale aj vzhľadom na konkrétnych zamestnancov. Vďaka tomu umožňuje robiť revízie a zlepšenia priamo počas fungovania, čím zefektívňuje celkový postup zásielky od obchodníka/zo skladu až priamo k zákazníkovi. Rozhranie pre klienta umožňuje meniť adresy, či zadávať nové objednávky.

Jednoduché ovládanie a maximálny výsledok

Základnou výhodou Delivery management systému je jednoduchosť ovládania. Samotný systém má široké spektrum funkcií a vytvára prehľadné výstupy, ktoré viete jednoducho vyhodnotiť. Ovládať ho môžete prostredníctvom aplikácie dostupnej pre Android, ale aj prostredníctvom webovej stránky. Výhodou webovej stránky je práve jej optimalizácia pre mobilné zariadenia, vďaka čomu môžete mať systém stále po ruke.

V prípade, že rozmýšľate nad zmysluplnou investíciou do vášho biznisu v oblasti prepravy balíčkov, ide o overený spôsob ako fungovať organizovane a systematicky. Systém ako taký dokáže držať kontrolu nad zamestnancami a poskytuje aj dôležité informácie, napríklad si zapamätá dôležité mená, či lokality. Vďaka týmto funkciám si môžete byť istý, že budete fungovať s minimálnou obsluhou na maximálny výkon. 

Zdroj: PR