Delaykliniken – My Story!

Predstavujeme Vám menej známu kapelu DELAYKLINIKEN priamo zo Švédska. Ich posledným počinom je v poradí druhé EP s názvom MY STORY, ktoré uvoľnilo free digi vydavateľstvo MELODICA NETLABEL.

Okrem iného súčasťou release-u My Story sú remixy, o ktoré sa postarali chalani ako Balkansky aka Cooh v dubstepovom duchu, Nev.Era v štýle bass, Foolk, ktorý sa pohral so zvukmi skladby a už spomínaný Kallin.

TRACKLISTING:
1. MY STORY (ORIGINAL MIX)
2. MY STORY (BALKANSKY REMIX)
3. MY STORY (NEV.ERA REMIX)
4. MY STORY (FOOLK REMIX)
5. MY STORY (KALLIN REMIX)

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/69464826″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

FREE DOWNLOAD (320kbps)

Delaykliniken je trojčlenná formácia, ktorá pozostáva s chalanmi Johan – spev-text, Mikael a Max – hudba. Mikael a Max sa hraním online-hier spoznávajú prostredníctvom internetu. Nakoľko si uvedomili, že inklinujú podobnej hudbe, ich nekonečné diskusie sa nadobudli iný zvrat a vždy skončili pri hudbe. Avšak Delaykliniken ako-taký vzniká až niekedy v roku 2001, v čase keď Mikael remixuje pop-funkové skladby, resp. kapely v ktorých spieval Johan.

Na svojom konte majú niekoľko skladieb. Zo začiatku to boli malé projekty a potom z toho vzniklo samostatné épčko s jednoduchým názvom 2010. Ďalej v roku 2011 dávajú do povedomia skladby Passion is a crime a Everywhere, ktorú zremixoval ich spoločný kamarát Kallin.

Delaykliniken sa hudobne pohybuje niekde v 90 rokoch, no až moc s progresívnymi prvakmi, ktoré stoja za vypočutie. Pokiaľ obľubujete Depeche Mode zvuk, tak neváhajte a sťahujte.

Medzi riadkami Johan, Mikael a Max aka Delaykliniken chystajú už svoj tretí release s názvom YOUNG, ktorý má vyjsť znova ako free niekde v Kanadských končinách.

mastering: Sigurt
art: Kaizels

Melodica the official website
Melodica newsletter

Youtube

Soundcloud

Facebok

Twitter

Myspace

Zdroj: Melodica Netlabel