Dekadentná show Obskurtného Otto von Schiracha vo Fléde!

Už původ Otto von Schiracha je zajímavý – narodil se v cípu Bermudského trojúhelníku – v Miami, někteří dokonce tvrdí, že Otto von Schiracha geneticky modifikovali mimozemšťani.

Jeho původu ostatně odpovídá i jeho show nebo spíše preformace.  Tagy, které charakterizují Schirachovu hudbu, jsou breakcore, dadaism, porncore nebo digital terrorism.

Show Otto von Schiracha jsou proslavené svou obskurností a dravostí. Brnu už jednou představil své umění v rámci festivalu New New, v minulosti spolupracoval s Modeselektorem nebo Venetian Snares.

Předskokanem Otto von Schiracha budou brněnští To žluté, co máte na kalhotkách, kteří se proslavili svým hitem Brno. Kalhotky se proslavily svými show, které jsou 8-bitovou karikaturou koncertů.

Společný koncert Otto von Schiracha a To žluté, co máte na kalhotkách je povinností pro všechny deviantní jedince s narušenou sexualitou. Jestli uvažujete o návštěvě psychologa nebo rovnou budovy na Húskovy 2 v Brně, koncert si nenechejte ujít.

Afterparty po koncertech zajistí brněnská 142bpm crew pohybující se v oblasti hlubokého basu, taneční rytmiky a globálních trendů.

Otto von Schirach – www.ottovonschirach.com
To žluté, co máte na kalhotkách – https://kalhotky.cekuj.net/
after: 142 BPM

02. 04. 2013
Fléda club, Brno
Vstupné: 130 / na místě 180
Předprodej : Fléda Báreček, Indies prodejna
FCB: https://www.facebook.com/events/492269254160898/

Zdroj: Fléda