DeepRhythm: 5 rokov v Radosti!

„Ostal verný klasickým princípom house-u, techna a pritom nepodľahol aktuálnemu ošiaľu komerčnej hudby.“ To prehlasuje o sebe nespočetné množstvo producentov a dj-ov po celom svete. V skutočnosti sa to podarí dosiahnuť len máloktorému z nich.

Avatars

11. februára sa v klube Radosť predstaví Dudley Strangeways so svojim originálnym zvukom, ktorý sa nikdy neopočúva. Piate narodeniny klubovej noci DeepRhythm oslávime s mladým talentovaným dj-om, ktorý produkuje modernú tanečnú hudbu s klasickými beatmi house music. Zanietený pre deep, acid a tech house mixuje releasy staršieho dátumu vydania s vlastnou produkciou, novými peckami a vytvára tak na parkete nezamenitelnú atmosféru. Všetko do seba zapadá a ladí s úžasnou presnosťou.

Vo svojich začiatkoch bol formovaný menami ako Prodigy, Rave a zvukom Haciendy. Jeho hudobné povedomie je ovplyvnené hodinami strávenými vo vinyl shopoch a na veľkolepých nociach akými boli napríklad Renaissance. Preslávil sa ako rezidentný dj známej párty Back to the Future v Nottinghamskom Stealth klube a zakrátko si vybudoval sieť vlastných rezidentných nocí po celom UK. Možnosť hrať s djmi ako Simon Baker, Martin Dawson, Terry Francis alebo Phil Weeks mu umožnili dostať sa na medzinárodnú úroveň.

Dudley svojimi releasmi dokazuje, že dokáže byť úspešný nielen za gramofónmi, ale aj v štúdiu. Od jeho prvého solo EP z roku 2009 sa jeho meno stalo veľmi rýchlo všeobecne známym. Úspešná spolupráca s Retrac priniesla djskú podporu od Terryho Francisa a Slama pre „Dumb Drum“ na Fullbar-e , zatiaľ čo „Oh Melody EP“ na Resopal Schallware roztancovala Get Physical party na Miami a „Stop Rewind“  sa objavila v Twitter trackliste Richieho Hawtina. Nedávne releasy si našli miesto v rebríčkoch a playlistoch djov ako Steve Bug, Moody Manc, Ekkohaus, Mountain People a Laurent Garnier. Ďalšie releasy s osobitým a ráznym zvukom budú vydané na labeloch Back to You a Elite Records.

Prídte s nami osláviť 5 narodeniny párty na ktorej ste nikdy nezažili gogo tanečnice, penu padajúcu zo stropu, ba ani laserovú show. Mená dj-ov neboli nikdy umiestnené v TOP rebríčkoch prestížnych časopicov či portálov a vstup bol väčšinou free. Užite si s nami house music s Dudley Strangewaysom!

DeepRhythm
11.2.2012 – Obchodná 48, Bratislava
Start: 21:00
Entry: 3,- €
Dudley Strangeways (Back To You, Resopal/UK)
Shifter & Bafko (DeepRhythm/SK)
https://www.facebook.com/groups/148415988641/
https://www.myspace.com/dudleystrangeways

Radosť

Zdroj: Radosť
Publikoval: Redakcia GREGI.NET