Decibel 6 Years On Air: Hammerhead – Rozhovor + set na download!

Ťažko tomu uveriť, ale v apríli to bude už 6 rokov od vzniku radio show Decibel. Za ten čas sme stihli odvysielať 123 epizód. Od začiatku sme sa zamerali najmä na kvalitné techno a príležitostne sme ho doplnili aj inými štýlmi. Priniesli sme Vám exkluzívne sety od uznávaných djov z celého sveta a dali sme priestor aj mnohým no-name talentom.

6 rokov fungovania v éteri – to si priam pýta oslavu. A nie hocijakú. Po zrelom zvážení všetkých okolností a možností sme prijali ponuku útulného clubu muSICK v Liptovskom Mikuláši. Miesto činu teda máme a dátum konania sme určili na piatok 13.apríla. A kto sa postará o zvukovú stránku večera? Headlinerov bude hneď niekoľko, avšak všetkých spája láska ku kvalitnému techno soundu. Jedným z tých, ktorí budú roztáčať gramce je odchovanec bratislavskej školy Dj Hammerhead. Počuť ste ho mohli napr. na akciách v Subclube alebo na festivale Beefree. O zábavu sa staral aj v poslednom vydaní relácie Decibel. Set si ako vždy môžete stiahnuť alebo vypočut online a popritom si prečítať rozhovor s jeho autorom:


Decibel 123 with DJ Hammerhead – 17.3.2012 @ Techno.FM
DOWNLOAD | STREAM


1.Čau Robo, ako sa máš?
Ahoj, ďakujem za otázku, nie je sa na čo sťažovať ☺

2. Nedávno si sa presťahoval na východ, už si sa zabýval? Čo miestna scéna, deje sa tam niečo z pohľadu techna?
Áno je to pravda nedávno som zmenil bydlisko, a zabýval som sa pomerne rýchlo. Čo sa týka techno scény konkrétne v Košiciach, tak to je veľmi slabé. Od kedy som tu som sa nedostal k žiadnej informácii, žeby sa tu konala techno žúrka. Je dosť možné aj to, že je slabá propagácia tohoto štýlu v okolí.


3. Ty si v muSICK clube už hral, aký si mal dojem, žije to tam? Čo nám zahráš na Decibel 6 Years On Air Party?
Hralo sa tam veľmi dobre, atypický stage je svojim spôsobom zážitok, a ozvučenie je taktiež kvalitné čo je zárukou kvalitnej párty ☺ Zahrám z mojej strany už standard prevažne lomené beaty, slovenských, ale aj zahraničných producentov v tempe okolo 140Bpm. Vzhľadom na to, že v poslednej dobe má techno tedenciu spomaľovať a byť menej agresívne, to bude z mojej strany set nie autentický k dňešnému techno trendu. Nový trend techna mňa osobne moc neoslovil, čiže sa držím starého (podla mňa dobrého) techna. Som rád, že tu je ešte možnosť sa odprezentovať aj napriek tomu, že sa človek nedrží trendov.

4. Čo by si chcel odkázať návštevníkom, ktorí ešte váhajú s návštevou tejto akcie?
Myslím, že každý kto má len trochu rád techno nemá nad čím váhať. Ak vynechá túto párty bude len ľutovať.

5. Dík za rozhovor, vidíme a počujeme sa 13.4. v muSICK clube v Liptovskom Mikuláši.
Aj ja ďakujem a teším sa aj ja.

Okrem Hammerheada prijal pozvanie zahrať i český Dj Scoop, s ktorým Vám tiež prinesieme exkluzívny rozhovor. Dostaví sa aj Recis, ktorý stojí za reláciou Decibel, a line up doplnia domáci jazdci Teeno a Bud Heeck. MuSICK club žije technom celú noc!

DECIBEL 6 Years On Air Party
DJs: Scoop/cz, Hammerhead, Recis, Teeno & Bud Heeck
Piatok 13.4.2012
muSICK club Liptovský Mikuláš
start 20:00 end 05:00
vlez 2 eur do 23:00 / 3 eur po 23:00
fb event

Decibel 6

Zdroj: Decibel
Publikoval: Redakcia GREGI.NET