Decadence: Mindscape!

Už 17.03.2012 sa budú steny klubu znova otriasať pod nákladom lámaných beatov, o ktoré sa postarajú veľmi zaujímaví hostia akcii DECADANCE. 17. MARCA Prináša do podzemného Metro klubu svetoznámu DNB postavu ZO sused neho Maďarska. Dj_a a producenta MINDSCAPE.

MINDSCAPE je producentské a djské dnb trio z Maďarska, ktoré sa sformovalo v roku 2002 na vzrastajúcej Budapeštianskej scéne. Vplyv techno koreňov, ale aj houseu, dubu a hip-hopu sa odzrkadlil na ich sviežo znejúcich techstepových prvotinách.

Projekt Mindscape začal spoluprácou Gergely Sasváriho s Andorom Tóthom a na ich prvej skladbe ‚Superfluous‘ (produkovaná pre label DSCI4) priložil ruku k dielu aj Gábor Nagymáthé, známejší pod menom SKC.

Počas rokov 2003 a 2004 vydal taktiež label DSCI4 viaceré skladby od Mindscape, napríklad Highway EP, objavili sa aj na výberovkách Spy Technologies a neskôr sa ich produkcia objavila na labeloch ako Hospital, Inneractive, Red Light, Explicit alebo Shadow Law Recordings.

Mindscape

V roku 2006 začali Mindspace spolupracovať s Rotterdamským zoskupením labelov Triple Vision čo vyústilo do releasov na značkách Citrus, Celsius, Syndrome a Fokuz Recordings, na ktorých spolupracovali s producentmi ako Noisia, Black Sun Empire, Mathematics, Icicle, State of Mind, Jade a Matt-U.

Členovia Mindscape nelenia a spolupracujú aj projektoch na domovskej Budapeštianskej dnb scéne spoplu s menami ako Jade, Tactile, SKC, Chris.su, Spinline alebo Matt-U (pod prezývkou Soulproof).

Mindscape sa tešia aj širokej podpore djov po celom svet, ich produkciu hrávajú vo svojich setoch veľké mená ako Ed Rush, Cause 4 Concern, Pendulum, Break, Fierce, Trace, Flight, Loxy, Concord Dawn, Optiv, SKC, Chris.su a Squire a mnoho ďalších.

V súčasnosti Mindscape vystupujú po celom svete a propagujú svoju novú produkciu a tiež aj LP debut Black Lotus, ktorý sa objavil na značke Citrus Recordings.

Viac info a samozrejme aj ukážky trackov nájdete na:
www.myspace.com/mindscapednb
https://www.discogs.com/artist/Mindscape+%282%29

Okrem MINDSCAPEHO na MARCOVOM vydaní DECADANCE sa ukáže aj Duo dobre známe Source Code /HADZI&GREEN/ zo Seneckej Tripnologic Crew, ktorí vás určite brutálne roztancujú. Dj BAKKER,TEE. A rezident akcii Decadance Grasshopper.

Decadance

Zdroj: Decadance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET