Decadance je späť!

Táto akcia už dlhú dobu láka priaznivcov drum and bassovej scény do kultového podzemného Metroklubu v Šali. Kto hľadá underground, tu si príde na svoje. Už (sobotu)18-teho februára 2012 sa budú steny Metroklubu znova otriasať pod nákladom zlomených beatov, v podaní našich hostí.

Ako headliner večera sa Vám predstaví známe duo zo susedného Maďarska, THE INCIDENT!

The Incident

Steps (Lorant Dienes) a Fegz (Gabor Schmiedt) tvoria mladé ambiciózne duo ktoré všetci poznáme pod menom The Incident. Produkujú hlavne drum and bass, no sem-tam si odskočia aj do iných elektronických štýlov. Odkedy začali v roku 2005 s vlastnou produkciou, ich meno stúpalo na scéne krok za krokom smerom k úspešnej budúcnosti.

Vo svojich setoch sa snažia skombinovať takmer všetko: od liquidov cez jump-up až do temného neura. Vydali už veľa nahrávok, od digitálnych cez Vinyl. Ich tvorba sa už objavila na labeloch ako: Phunkfiction, Solé Digital, Liquid Brillants, Basswerk rec., Subculture rec, Vibez rec.,Lucky Devil rec.,Ennex rec., Next Sense,DSCI4,TRUST IN MUSIC,FOKUZ. Duo už spolupracovalo s producentmi ako napr:Blal (UK), Megadrummer (RU), Subz (GER) and Paul SG (GER), Zero Method (HUN),Giocator(HU). DJ support: Noisia, J-Majik, Rusher, Chris.SU, SKC, Jade, Matt-U, Mindscape, Bratwa, Dillinja…

Okrem nich sa na februárovom vydaní DECADANCE predvedú aj mená ako novozámocký DJ Ivory (liquidbass.sk), dobre známe duo Source Code /HADZI&GREEN/ zo seneckej Tripnologic Crew,DJ Stini a line up uzatvára rezident tejto akcie, DJ Grasshopper.

Svoju účasť na akcii DECADANCE môžete potvrdiť aj na facebooku.

Decadance

Zdroj: Decadance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET