Debbie takmer presne po dvoch rokov vydáva svoj druhý štúdiový album Love, Logic & Will.

Svoju spevácku kariéru naštartovala práve 19-násť ročná speváčka DEBBI hitom Touch The Sun, ktorý sa stal najhranejšou skladbou v roku 2011 v českom éteri a zároveň  získal prestížne ocenenie Anděl v kategórii Skladba roku.

Ďalším hitom sa stala letná pesnička La, La a v minulom roku speváčka vokálne pomohla rapperovi Lipovi v jeho pesničke Ležím v Tvé blízkosti. Takmer okamžite sa stala veľkým internetovým a následne aj rádiovým hitom, čím sa DEBBI so svojim nezameniteľným „chorým“ hlasom nastálo zahniezdila v najvyšších rotáciách českých rádií.

Na tieto úspechy nadväzuje aj prvý oficiálny singel z nového albumu You Take Me There. Balada p!nkovských rozmerov, na ktorých je jasne poznať, aký veľký kus práce so svojím hlasom speváčka za posledné dva roky spravila, je jednou z najhranejších skladieb v českom éteri.

Nový album LOVE, LOGIC & WILL vznikal takmer celý uplynulý rok v pražskom nahrávacom štúdiu RePrague pod vedením producenta Martina Ledviny.

[audio:https://gregi.net/wp-content/uploads/2013/04/Debbi-You-Take-Me-There.mp3]

O repertoár sa tentokrát autorsky najväčšou mierou postaral práve sám Martin Ledvina, ale svojimi skladbami prispela aj Jana Kirschner, Samuel Hora ale aj rock‘n‘rollová legenda, Čechoameričan Ivan Král, ktorý si zaspieval na novom albume s DEBBI duet How Can I Resist You.

Sama DEBBI sa vyjadruje k vzniku nového albumu LOVE, LOGIC & WILL takto: „Natáčení trvalo přesně rok. Zdá se to jako dlouhá doba, ale nám extrémně záleželo na výsledku. Chtěli jsme se posunout. Už jsme nechtěli mít na albu popěvky jako La, La nebo Touch The Sun… Jsou to dobrý písničky a pořád je rádi hrajem, ale chtěli jsme udělat krok dopředu. Jak zvukem alba, tak i způsobem zpívání. Takže jsme vybírali ještě z většího množství skladeb. Hodně jsme ve studiu jamovali a experimentovali. Taky jsem už občas propadala panice, že pořád jenom zkoušíme, hrajeme, jamujeme a výsledek nikde. Nakonec se ten čas ukázal jako nezbytný pro to, abychom se všichni posunuli dál. A já jsem přesvědčena, že se to podařilo. Natáčení jsme si užívali a výsledek podle mě stojí za to.“

 

A je to tak. DEBBI na novom albume len vzdialene pripomína speváčku, ktorá pred dvoma rokmi spievala bezstarostné pesničky zo svojho debutového albumu. DEBBI hlasovo aj spevácky dospieva a zreje ako mladé portské víno!

Tracklist albumu:
1. Love, Logic
& Will (part I) (Martin Ledvina)
2. Love, Logic
& Will (part II) (Martin Ledvina/Lucien Zell)
3. This Is It
(Jana Kirschner)
4. You Take Me There
(Tim Hawes/Paul Drew/Greig Watts/Pete Barringer/Obi
Mhondera/Rike Boomgaarden)
5. Your Physical Presence
(Martin Ledvina/Lucien Zell)
6. Miss You
(Jana Kirschner)
7. Hey You
(M. Behm/K. Morgan/R. Irving)
8. It
s Not Hard (Martin Ledvina/Lucien Zell)
9. How Can I Resist You (feat. Ivan Král)
(Ivan Král/Cindy Hudson)
10. Take This Song
(Samuel Hora)

Bonusy:
11. By My Side
(Graus/Kachut/Zubak/Palpova/Graus)
12. Ležím v Tvé blízkosti (feat. Lipo)
(Lipo/ODD/Martin Ledvina)

www.facebook.com/debbiofficial
Love, Logic & Will – iTunes pre-order – https://bit.ly/11IiDK5
Video You Take Me There  – https://youtu.be/Txtr5HDPVNo

Zdroj: Martin Červinka | SinglTon