Debbi sa lúči s letom horúcou novinkou Together. Na jeseň bude žiariť v televíznej šou Tvoje tvár znie povedome.

Sviežim singlom Together a ozvenami končiaceho sa leta sa tiež pripomína aj charizmatická speváčka Debbi. TV diváci sa s ňou  budú pravidelne stretávať  počas jesene v populárnom programe  Tvoje tvár znie povedome. Autorkami piesne sú stále vyhľadávanejšia skladateľka Patricie Fuxová a basgitaristka Nela Sasková, ktorá s Debbi hrá v jej sprievodnej skupine.

„Je to taková holčičí záležitost,“ hovorí dvadsaťšesťročná speváčka o novinke Together. Tú jej prvýkrát pustila jej basgitaristka Nela Sasková, ktorú ako interpretku poznajú fanúšikovia rappera Lipa. S ním naspievala úspešný duet Ve vzpomínkách, alebo jeho libereckého kolegu Sebastiana.

„Nela se na ní autorsky podílela a já se do ní okamžitě zamilovala. Už dlouho se mi nestalo, že bych si nějakou píseň tak rychle oblíbila. Stala se pro mě opravdu srdeční záležitostí,“ neskrýva Debbi svoje nadšenie.

Veľký autorský podiel má na nej okrem Saskovej aj Patrícia Fuxová. Hlavná tvár dievčenskej skupiny Vesna. Ako skladatelka spolupracovala s významnými osobnosťami českej pop music, Lucie Bíla, Karel Gott, Václav Neckář alebo aj Ilona Csáková. Súčasný popový zvuk má na starosti  producent Ondřej Turták alias ODD a anglický text vzišiel z pera dvojice Tomáš Dvořák a Alasdair Bouch.

Pre Debbi je to po predminulom albume Break, ktorý jej prinieslo aj  Cenu Anděl v kategórii Sólová interpretka roka, jej druhý singel. Na jar vydala pieseň Lighthouse, ktorá sa prebojovala do prvej desiatky najhranejších domácich skladieb v Čechách.

Jeseň bude túto rusovlásku v znamení divácky veľmi obľúbenej televíznej šou Tvoje tvár znie povedome. Debbi sa v nej každý  týždeň premení do  niektorej  z hviezd domácej či svetovej hudobnej scény. „O účasti jsem vždy snila. Myslím, že bude vážně zábavné vžít se do kůže někoho jiného. Pro diváky i pro mě,“ teší sa speváčka  na nasledujúce týždne.

Debbi – Together
Autoři: Patricie Fuxova, Nela Saskova, Tomas Dvorak, Alasdair Bouch
ISRC: CZW851900033
(P) 2019 Universal Music

http://www.debbi.cz/
https://www.facebook.com/debbiofficial/

Zdroj: Universal Music s.r.o.