Deadline odovzdania prihlášok na Red Bull Music Academy je dnes!

Chceš participovať na najkrutejšom hudobnom workshope, ktorý sa uskutoční v New York City? Prihlás sa na Red Bull Music Academy, ktorá se tento rok koná práve v meste, ktoré nikdy nespí. Pozor, aplikačná fáza, počas ktorej organizátori prijímajú prihlášky, končí už dnes 2. apríla! Red Bull Music Academy je vysnívaný týždenní hudobný workshop pre talenty z celého sveta. Je otvorený muzikantom, producentom, lovcom vinylov, zpevákov, MCs, orchestrálnych skladatelov, či digitálnym beatmakerom.

RBMA

Vybraní účastníci majú dva týždne len a len na muziku a o nic iného sa starať nemusia. Celý pobyt a cestu im hradí akademia. K tomu pro nich zorganizuje plno prednášiek a stretnutí so zaujímavými luďmi z hudebného priemyslu a vystúpení v newyorských kluboch. Znie to ako sen, ale je to realita Red Bull Music Academy. Minulý rok sa jej zúčastnila Petra Hermannová zo skupiny Fiordmoss, pred ňou to byl napr. Vec, IM Cyber, Lucca, Juanita Juarez, Katcha, Denius, Limyth, Katcha, Hoffee alebo DJ Hech.

Čo je Red Bull Music Academy?

Ako na Red Bull Music Academy?

Všetkyy potrebné informácie ohledom Red Bull Music Academy nájdete na www.redbullmusicacademy.com a www.redbull.cz/musicacademy

RBMA
pre stiahnutie v pdf kliknite na obrázok

Zdroj: SK Red Bull Culture Marketing
Publikoval: Redakcia GREGI.NET