David Moleon sa vracia na miesto činu do Brna!

Přicházíme s novou akcí a nemá smysl popisovat jak jedinečná noc to bude, protože, my to dokážeme 2 slovy – David Moleon (Španělsko). Po Apokalypse snad nejvíce skloňované jméno u nás a my jsme se rozhodli si ho plně znova vychutnat ve 2 hodinovém setu.

Zjihu se k nám podívá nová vycházející hvězda Slovinska – DJ Splif s poctivou dávkou techna. Další DJ zaplňující beatport svými tracky a navíc obsazující místa v první desítce nebude nikdo jiný než náš český borec Destroyer, který se nám předvede v Live Pa setu. Na hlavní stagi nebudou chybět ani pořadatelé Phil Albedo a Skais, kteří nám za celou dobu přivezli spousty zajímavých jmen a mimo jiné jeden měl čest hrát na Apokalypse a druhý na koncertě kapely Scooter. Pomalu se nám plní line up a stále chybí 3 jména. Ve společném setu vystoupí Gat Electra a Luis Lamborghini, kteří jsou na scéně mnoho let a stále baví různé kouty České Republiky. V neposlední řadě přestavujeme DJe Matimura, který svým našláplým techno setem bude mít jistě také co nabídnout.

Dj Splif 

HardTechno Provincie oznámila svůj konec, ale v malé kapce naději se vrací jako druhá stage na StarTechu, kde hlavním lákadlem bude maďarský DJ Bentech, který patří rozhodně k nadějným mladým producentům a stále ukazuje, že v Maďarsku HT neumírá. Další host se k Vám podívá také z Maďarska, bude to jeho premiéra a těšit se můžete na DJe TiltHAMMERa. Tuto stage doplní brněnský DJ a producent Schanzz a stálice klubu Perpetum Warphil. Z Ostravy k nám zavítá promotér Lexikonu DJ Thomas Cook a nebude chybět ani HTP resident Slayer. Celou stage nám rozjede nadějný nováček DJ Trunk, který Vás jistě taky překvapí.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/42131202″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

DJ Bentech

https://www.youtube.com/watch?v=tlP5UZwWXEw

StarTech | 15.3.2013
FAVAL music circus
Křížkovského 22
603 00 Brno
FB událost: http://www.facebook.com/events/124779827689629/
Entry: 199CZK/8EUR do 22hod 250CZK/10EUR po 22hod

Zdroj: StarTech