David Koller s kapelou vo februári na Slovensku trikrát

Česká hudobná ikona, David Koller, a jeho kapela Kollerband sa chystajú rozpútať počas februára hudobnú búrku na Slovensku. Slovenské turné bude pozostávať z troch koncertov, ktoré sa uskutočnia v Bratislave, Sliači a Žiline. Predstavia nové piesne z posledného albumu LPXXIII, ale aj jeho najväčšie hity, ktoré zložil so skupinou Lucie.

Február sa bude na Slovensku niesť v tónoch intenzívnych pocitov a nostalgie vďaka legendárnemu Davidovi Kollerovi. Spevák, bubeník, skladateľ a producent svoje publikum očarí nestarnúcim hlasom a silou, ktorú do svojich piesní vkladá.

„Slovenské publikum má pre mňa špeciálne miesto v srdci. Vždy sa teším na príval energie, ktorý tu od fanúšikov na koncertoch dostaneme. Som rád, že sem môžeme chodiť pravidelne hrávať naše nové skladby, ale aj staršie overené hity,“ prezradil David.

Termíny slovenského turné LPXIII:
15.2.2024 Bratislava, Majestic Music Club
16.2.2024 Sliač – kúpele, Kino Palace
29.2.2024 Žilina, Dom odborov

Vstupenky na David Koller Tour LPXXIII sú v predaji prostredníctvom siete TicketLIVE.sk.

Koncertné turné ponúkne možnosť počuť obľúbené hity, ako sú „Chci zas v tobě spát“, „Šrouby do hlavy“ či „Recidiva“, spoločne s novými skladbami z aktuálneho albumu LPXXIII, ktoré už fanúšikovia veľmi dobre poznajú z rádií, hudobných klipov či koncertov.

David so svojou kapelou potvrdzujú, že majú stále čo povedať a ich tvorivý duch dokáže prekvapiť aj ich samých: „Pôvodne sme iba skladali pesničky a nevedeli sme, že ich bude až toľko. Preto sme ich postupne vydávali na streamovacích platformách spolu aj s videoklipmi, až som na to zohnal peniaze a rozhodli sme sa ich vydať na jednom nosiči ako album,“ vyjadril sa k vzniku nového albumu.

Kollerband v zložení Michal Pelant, Marek Minárik, Adam Koller, Vít Halška a Martin Kryštof hrá vo svojich vystúpeniach vždy naplno a fanúšikovia sa tak môžu tešiť na nezabudnuteľný zážitok. Naživo už tento február na Slovensku.

Zdroj: TS