David Koller exkluzívne v MMC v Bratislave – Posledné vstupenky na státie!

Už tento štvrtok 26. apríla sa uskutoční exkluzívny koncert Davida Kollera, preto upozorňujeme, že v predaji je posledých 130 vstupeniek na státie!

Legendárny rocker, spevák, bubeník a líder fenomenálnej skupiny svojej doby – Lucie, prichádza aj na Slovensko! Napriek pôvodnému rozhodnutiu plne sa venovať svojmu orchestrálnemu projektu výlučne v Českej republike sa rozhodol uskutočniť exkluzívny klubový koncert 26.apríla v bratislavskom klube Majestic Music club!

Po minuloročnom koncerte, ktorý sa vypredal dva týždne pred samotnou show sľubuje David poriadnu dávku energie a hitov tak svojej sólovej kariéry, ako aj zo starších období skupiny Lucie.


„Chtìl jsem se soustředit pouze na orchestrální turné po Čechách, no atmosféra našeho posledního koncertu v Bratislavì mnì tak dostala, že jsem se rozhodl odehrát tohle exkluzivní vystoupení v Majestic-u.“ – hovorí David.
Nezmeškajte možnosť byť súčasťou tohoto silného hudobného zážitku a zakúpte si svoje vstupenky už teraz!

Predpredaj:
Cobra Bar, budova YMCA, Karpatska 2:
volne statie: 14.-
Ticket Art, Eventim, Ticketstream:
volne statie: 15.-

VIP vstupenky zahrnaju sedenie na balkone pri stoloch, pochutiny a flaska sektu, specialne laminovane VIP karty s podpisom Davida Kollera.

www.majestic.sk

Zdroj: Open Rock
Publikoval: Redakcia GREGI.NET