David Guetta vydáva v reedícii minuloročný album Nothing But The Beat 2.0!

Producent DAVID GUETTA vydáva v reedícii minuloročný album. Titul Nothing But The Beat 2.0 vyjde 10.9.2012 a bude obsahovať šesť nových skladieb a dva tanečné bonusy!

Fenomenálny francúzsky hudobník a DJ sa minulý rok zaskvel nahrávkou Nothing But The Beat. Čiastočne na nej zopakoval nápad z predchádzajúcej, veľmi úspešnej platne One Love, na ktorú si pozval hostí zvučných mien, čiastočne koncept rozšíril. Album rozdelil na dve časti. Zatiaľ , čo na popovom albume ponúkol skladby uspôsobené modernému rádiovému formátu, elektronický disk vyplnil zvukovo komplikovanejšími trackmi.

Pripomeňme, že album preslávili single Where Them Girls At s Nicki Minaj, Sweat so Snoop Doggom, Without U s Usherom alebo Titanium. Celosvetovo sa predalo skoro 3 milióny albumov a 16 miliónov singlov!

Nová edícia prepája obe časti pôvodného albumu. Guetta ich zlúčil, niektoré tracky vynechal a niekoľko noviniek naopak nahral. Na verzii Nothing But The Beat 2.0 tak poslucháči nájdu všetky úspešné single a hneď šesť nových skladieb. Singlom, ktorý reedíciu propaguje ako prvý je pieseň She Wolf (Falling To Pieces), v ktorej sa opäť predstavuje speváčka Sia. Zoznam ďalších noviniek je následujúci: Play Hard (feat. Ne-Yo a Akon), Wild One 2 (feat. Sia, koprodukcia Nicky Romero), Just One Last Time (feat. Taped Rai), In My Head (feat. NERVO, koprodukcia Daddy’s Groove) a Every Chance We Get We Run (feat. Tegan & Sara, koprodukcia Alesso).  Naviac Guetta pridal aj dva tanečné bonusy – What The F*** a track Metropolis, ktorý už  priaznivci francúzskej megastar poznajú.

Zdroj: EMI Slovak Republic