Darktide Night 4: 26. mája v Ružomberku!

Potešujúcou správou pre Ružomberčanov bude, ako sa mi dostalo do uší, znovuotvorenie MACE klubu, kam sa isto mnohí budú tešiť 26-ho Mája, keď sa to tam rozbúcha v štýle stále populárnych temných a hlbokých beatov, tento krát samozrejme v podaní DARKTIDE RECORDINGS. Je to naša i Vaša noc, poďme sa preto spoločne poriadne zabaviť, všetci sú pozvaní!

V onen večer odznejú sety od:

iM3 [ Darktide / Nudance / Rotation recordings ] – reprezentant zo Spišskej Novej Vsi a zakladateľ vydavateľstva. Určite sa môžete tešiť na niekoľko skvostných kúskov z jeho produkcie, obľúbenej tisíckami fanúšikov po celom svete.

www.facebook.com/iM3Music
www.darktiderecordings.com


A-Negative [ Authentic Music / Paperfunk / Totaal Rez ] – tvorba tohto chalana zaujala mnohých a ďalej si ide svoje a s čoraz väčším ohlasom i za hranicami republiky. Máme sa načo tešiť.

Ero Drummer [ Double Bass / CrankTime ] – týpka možno poznať z piešťanského Cotton klubu, kde organizuje Drum n‘ Bassové noci. Viac info už na jeho MySpace, alebo priamo na Fakebooku.

www.myspace.com/erodrumm
www.facebook.com/erodrummer

Beatprox [ Darktide Recordings / Broken Base KE ] – najmladší člen Darktidu, ktorého najviac fascinuje tvrdý Neurofunk.

Eraser [ Nu Venture Records / Pulzradio ] – mladý talentovaný producent a dj z Pulzradia ktorému vyšlo zopár zaujímavých trackov na Nu Venture Records, začína byť kolo neho poriadne dusno :)

www.facebook.com/EraserDNB

SÚŤAŽ 1
1. označ sa na plagáte
2. alebo si nastav plagát ako profilovú fotku a nahoď svoj obľúbený track na plochu eventu
Hrajte o 1+1 voľný vstup

SÚŤAŽ 2 – Svetová špička deep a minimal dnb hudby Skeptical a MC Fokus vystúpia prvého Júna v Bratislave na akcii Radio_FM Nudance. Dvojica odohrá unikátnu show, akú sme doteraz mohli zažiť na najlepších UK parties, či online na dnbtv a práve na Darktide Night môžeš získať voľnú vstupenku na túto žúrku roka. Výhercu vyhlásime počas večera. Zapojiť sa je jednoduché: prejdite na skupinu DARKTIDE RECORDINGS LTD, označte, že sa vám páči, a potom skopírujte tento odkaz. Zverejnite ho na svojom profile pridaním zavináča, názorný príklad: „@darktide recordings“ (bez uvodzoviek). Alebo potvrďte účasť na túto akciu a napíšte nám súkromnú správu ,takto o Vás budeme vedieť a budete zaradení do žrebovania.

Výhercov prvej súťaže sa dozviete 2 dni pred začiatkom akcie, výhercov druhej súťaže budeme vyhlasovať priamo v klube prajem príjemne klikanie

Všetci veríme, že selekcia, ktorú sme pre Vás pripravili, bude zárukou spokojnosti. Veľmi radi Vás všetkých uvidíme v Ružomberku, 26-ho Mája od 9 do 5. See ya!

Darktide Night 4 @ Mace Ruzomberok LQ Web optimalized

Zdroj: Darktide
Publikoval: Redakcia GREGI.NET