Dano Dangl spúšťa novú internetovú televíziu!

Známy herec, moderátor, scenárista, producent a aj režisér Dano Dangl sa púšťa do ďalšieho veľkého projektu. Práve pod jeho vedením má na Slovensku vyrásť nová internetová televízia MALL.TV, ktorá sa v susednom Česku teší veľkej obľube.

Nie je tomu ani rok, kedy úspešná skupina e-shopov spustila v Česku vlastnú internetovú televíziu MALL.TV. V jej programovej ponuke môžu diváci nájsť vlastné seriály, zábavné relácie, slow TV či live vysielania. Keďže Mall Group má stabilné postavenie v niekoľkých krajinách strednej a východnej Európy, MALL.TV zažije expanziu aj na slovenský trh. Na jeseň by sa mali fanúšikovia internetovej zábavy dočkať tzv. skúšobnej prevádzky, ktorá sa bude snažiť získať čo najviac verných fanúšikov.

 Šéfproducent českej MALL.TV Lukáš Záhoř spolu s Danom Danglom| Zdroj: MALL.TV
Dano Dangl| Zdroj: MALL.TV

Dátum štartu je ešte „pod pokličkou“, no to, čo je známe, je fakt, že po producentskej stránke sa na čelo internetovej televízie postaví Dano Dangl spolu s jeho tímom.  Diváci sa môžu tešiť na poriadnu dávku humoru, keďže primárnym obsahom budú v úvode práve zábavné programy, seriály či diskusné formáty a stand-up comedy shows.

“Základná idea vytvoriť internetovú televíziu vznikla už takmer pred dvoma rokmi. Existovalo totižto množstvo nápadov, ktoré sme nemohli realizovať v štandartných televíziách. Či už kvôli dĺžke, či už kvôli odvahe, alebo otvorenosti. Dnes takáto televízia vzniká a všetky tie atribúty, ktoré sme si povedali na začiatku, spĺňame. Budú to veľmi experimentálne tvary, veľmi otvorené diskusie, rôzne zaujímavé programy, ktoré inde nemôžete vidieť. Chceme dať priestor úplne novým tváram, úplne novým ideám, jednoducho otvoriť nožnice množstvu talentu, ktoré sa na Slovensku nachádza. Verím, že tento projekt bude mať veľmi dlhé trvanie,” vysvetľuje Dano Dangl.

Mall Group chce týmto počinom, podobne ako v Česku, vytvoriť aj na Slovensku akúsi alternatívu obchodným domom, kde diváci zažijú nielen zábavu, ale budú môcť nachádzať inšpiráciu či rovno nakupovať spôsobom, na aký doteraz neboli zvyknutí.

 Zdroj: TS