Daniel Landa – Vozová hradba tour 2011!

Vzhledem k obrovskému zájmu fanouškù o české koncerty jsme se rozhodli vyhovìt jejich přání a přidat v rámci tour Vozová hradba ještì 1 koncert na Slovensku. 10. 2. 2012 tak fanoušci budou mít možnost vidìt Daniela v Bratislavì. Předprodej vstupenek probíhá přes slovenský Ticketportal.

Vozová hradba je symbolem vzdoru. Chceme podpořit vlastenectví, sebevìdomí našich lidí a rádi bychom nastolili diskusi o teroru politické korektnosti. Protože lidé ve službách oné korektnosti se mnohdy chovají spíše jako inkvizitoři a v pihách hledají ďáblovo znamení, “ objasňuje spevák názov svojej festivalové šnúry.

„Tìším se velmi, připravili jsme podle mne opravdu pořádný nářez. Rád bych lidem předal co nejvíc síly a energie. O tom je vlastnì celá Vozová hradba.“

Tieto Landova slová potvrdzujú aj skladby z playlistu, ktorý na muzikantových webových stránkach zostavili jeho priaznivci. Spoločne so spevákom rozhodli, aké pesničky z pódia zaznejú.

„Výsledky ankety se z 95% shodovaly s mým osobním výbìrem,“ hovorí Landa a sľubuje, že okrem starých hitov zaspieva aj dve nové piesne Bohemia a Modlitba za kráľa.

„V tìch písních se odráží mùj špatný pocit ze smìru, kterým se naše zemì ubírá. Jsem Čech, vážím si našich kořenù a přijde mi zcela přirozené bránit svou vlast před klinickou smrtí, přestože je mi jasné, že nařčení ze všemožných „ismù“ asi neuniknu. Chybí totiž racionální diskuse, planou jen vášnì,“

Na turné zaznejú aj skladby z repertoáru bývalej Landovej skupiny Orlík, ktorú založil v roku 1987, spolu s Davidom Matáskom. Skupina Orlík sa hlásila k hnutiu Skinheads. Bola pomenovaná podľa vinárne Orlík, v ktorej sa schádzali členovia skupiny Landa, Martin Limburský, Jakub Maleček a David Matásek. Vydali dva albumy, z ktorých sa predalo asi 200 000 kusov.

Viac informácií nájdete na www.daniel-landa.cz.

Vozova Tour 2011

Zdroj: daniel-landa.cz
Publikoval: Redakcia GREGI.NET