Dance-Mania.cz – Unikátny stredobod tanečnej scény na webe aj v étery.

V roce 2007 se dala dohromady party kamarádů, kteří se rozhodli dát větší prostor taneční scéně. Nejen DJs a hudební kritici, ale také řadoví fanoušci najdou na webu www.dance-mania.cz ucelené informace ze světa taneční scény – aktuálně nejpřehlednější výsledky DJ MAG TOP 100.

obrazek_djmag

V sobotu proběhla v Londýně a Amsterdamu volba nejlepšího DJe a producenta planety, které se zúčastnilo přes 11 miliónů lidí. DANCE-MANIA.CZ přinášela na svém webu, facebooku a twitteru unikátní informace jako jediná v České republice a dnes zde najdete kompletní přehled umístění v DJ MAG TOP 100 včetně prolinků na oficiální webové stránky umělců, jejich národnosti, postupy a poklesy proti minulému ročníku, pořadí zemí, žánrů nebo bezprostřední rozhovor s vítězem ankety Hardwellem.

„Pokud chtějí jít posluchači s dobou a nestačí jim opožděný český hudební trh, je dance-mania.cz ideální volbou“ říká marketér projektu Mgr. Michal Krčmář. Projekt DANCE-MANIA.CZ přináší pravidelně každý týden přehled aktuálních tanečních novinek, abecedně seřazených, včetně přebalů singlů v HD kvalitě a přímých linků na YouTube nebo SoundCloud pro příslušné hudební novinky nebo hitparádu A-CHART průměrující světové klubové charts. Navíc zde najdete přehled nejprestižnějších tanečních akcí v České republice i blízkém zahraničí – takový přehled, chronologicky seřazený, skutečně nikde jinde nenajdete. DANCE-MANII hledejte také v éteru, a to každé úterý od 20:00 na SeeJay Radiu. Přehled vybraných novinek týdne moderují povolaní DJové MIKAEL VAN DIKEEN, JERRY DEEJAY a KOLÁČ DEEJAY.

Dance-Mania

DANCE-MANIA.CZ je hrdým partnerem TRANSMISSION a DANCE HALL na SÁZAVAFESTU.

 Zdroj: DANCE-MANIA.CZ