Da Fresh exclusive: Videopozvánka a line up!

Milí priaznivci klubovej muzičky, už túto sobotu 17. decembra 2011, sme v Empire clube Bratislava pripravili pre Vás malé Vianoce v podobe francúzkej techno star Da Fresh za mixážným pultom.

Spolu s ním Vám do uší budú servírovať kvalitný sound domáci hracovníci a to bratislavský stredoslovák Paulo Mewini, z ďalekého a šaľeného východu pricestuje pán Beat a na záver Vás rozloží domáca dáma LaCerta. To, že do Bratislavy mieri pánko Da Fresh sa rýchlo dostalo do uší aj naším kamarátom DJom a tak sme pre Vás pripravili videopozvánku:

Da Freshovu vlastnú produkciu sme si predstavili už minule a aké sú vlastne sety nášho headlinera? Vypočujte si jeho najnovší podcast s poradovým číslom 267:

Peťo Ondik aka Beat nezaháľa a taktiež Vás svojím setom pozýva na event Da Fresh Exclusive. A keďze má rád veci nedokreslené pripája svoj letný live set, ktorý odohral na Sundance open air:

Svieži alebo ak chcete „fresh“ sound dáva určite do svojich setov aj domáca dáma LaCerta. Nech sa páči, vypočujte si jej setík, ktorý namiešala pre Tomasa Drexa a jeho Podcast 003, taktiež z tohoto leta.

Zdá sa Vám, že sme na niekoho zabudli? Rozhodne nie. Najnovší a trošku netradičný set od Paula Mewiniho si môžete vypočuť v piatok 16. decembra 2011 v relácii 4 Elements na Rádiu_FM a to od 21:00 hod.

Line up:
21:00 – 22:00 Residents Djs
22:00 – 01:00 Beat
01:00 – 03:00 DA FRESH (FR)
03:00 – 04:30 Paulo Mewini
04:30 – 06:00 LaCerta

V prípade, že sa na party chystáte alebo sa ešte len rozhodujete a radi by ste pozvali aj svojich priateľov a známych, kľudne potvrďte svoju účasť a rozpošlite pozvánky z tejto „FB udalosti“. Ďakujeme a tešíme sa na Vás.

Da Fresh Exclusive
Empire club Bratislava (SK), Župné námestie č.3
17. December 2011
Entry: 8 Eur (možnosť rezervovať si lístky na: paulomewini@gmail.com)
DA FRESH (FR)
Paulo Mewini (SK)
Beat (SK)
LaCerta (SK)

Da Fresh

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET