Cubism – Bratislava edition: 14. októbra v River’s clube!

Po divokom úspechu party Cubism v Prahe, mieri tento projekt do Bratislavy. Na svoju prvú medzinárodnú zastávku. Miešanie štýlov pod spoločnou strechou dobre vyladených mixov a vypálených beatov. Pripravte sa vytancovať si dušu. Pripravte sa na zážitok. Pripravte sa na nový format party!!! Okrem skvelej hudby na Vás budú čakať špecialne drinky večera, ovocie aby ste boli svieži…a možno pride aj kúzelník.

Mobius Sturm: Top duo DJov a producentov z ďalekej Kostariky. Inšpirovaní divokou prírodou južnej ameriky prenášajú ich zážitky do temných pasívnych beatov, ktoré progresívne rozkladajú do sveta rytmu a zvuku, ktorý reflektuje všetkú krásu okolo nich. Ich tracky sú v playlistoch mnohých svetových DJs a oni sami sú rezidenti jedného z najlepších klubov južnej ameriky, ktorým je kostarické Vertigo kde privítali mnoho svetových DJs.

St. Claire: Pražská DJka, ktorá začínala v roku 2007 na starom dobrom vynyli. Odohrala si svoje v legendárnych pražských kluboch Chapeau Rogue, Roxy alebo Mecca a spolupracovala s Orbithom či dalšími renomovanými DJmi. Sama bude mať svoju rezidentnú party Relaps v klube Roxy.

Cubic: Vychádzajúca hviezda českej DJ scény a krstný otec projektu Cubism začínal v roku 2007. Jeho súčasný zvuk balancuje na hranici tech-housu a techna používajúc minimalistické elementy. S presným časovaním a Cubicovou schopnosťou čítať dav tancujúcich ludí nastavuje laťku pre konkurenčných DJs. Cubic je rezidentom pražského klubu Chapeau Rogue.

Martin Michniak: Martin je 25 ročný slovenský DJ, ktorého kariéra idem priamo ku hviezdam. Na slovensku je už dobre známy a odohral set na Bee Free, hráva v Party busoch a zahral si po boku svetových DJov ako napríklad Sidney Samson alebo Laidback Luke. Venuje sa aj produkcii a jeho obľubeným štýlom je trance ale nebráni sa ani inému. Na party Cubism odohrá tech-housový set.


Čo: Cubism – Bratislava edition
14.10.2011, Rivers Club
Vstup: 7 EUR, po 23:00 9 EUR
Mobius Sturm
St. Claire
Cubic
Martin Michniak
https://www.facebook.com/event.php?eid=266036863418050

Cubism

Zdroj: Cubism
Publikoval: Redakcia GREGI.NET