CREAM: Rozhovor – Ferry Corsten, Sied Van Riel, Cosmic Gate, Aly & Fila a Super8 & Tab!

Prinášame Vám rozhovory s hviezdami akcie CREAM, ktorá sa bude konať 16. októbra v refinery gallery v Bratislave!

1/ Poznáš Slovensko, Bratislavu? Nejaké spomienky, alebo čo sa ti vybaví? / Did you hear about Slovakia, Bratislava? Do you have any memories?

2/ Cream, klubová noc s legendárnym nádychom.. Je to pre teba bežné vystúpenie, alebo niečo extra? / Cream, a legendary club night… Is this for you an ordinary performance, or something special?

3/ K tvojmu vystúpeniu na CREAM BRATISLAVA, bude aj klasika (trance)? / Regarding your performance at CREAM BRATISLAVA, will there be also classics (trance)?

4/ Vieš sa naučiť naspamäť vetu  ´´CREAM BRATISLAVA, ako sa máte? ..ste tu všetci?´´ a povedať ju aj počas tvojho (Vášho) vystúpenia do mikrofónu? / Can you memorize the sentence „CREAM BRATISLAVA, AKO SA MÁTE, STE TU VŠETCI?“ and say it into the microphone during your performance?

5/ Zadaný? Deti? Zvieratá? Záľuby (okrem hudby)? / Engaged? Kids? Pets? Hobbies (besides music)?

FERRY CORSTEN:

FC

1/ Áno, mal som tu show pred niekoľkými rokmi a veľmi sa mi tu páčilo! Je to krásne malé mesto s veľmi dobrou atmosférou. / Yes, I had a show there a couple of years ago and loved it! It’s a great little town and the vibe was really good.

2/ Už sa neviem dočkať keď budem hrať na Cream Bratislava. Ja považujem každé vystúpenie za výnimočné. Vždy si plánujem a pripravujem sa  na 100% na každú show. / I can’t wait to play for Cream Bratislava. I consider every performance I do special. I’m always 100% in planning and preparing for the show. 

3/  Toto neviem nikdy povedať. Na show sa vždy pripravujem vopred, ale vždy si nechám priestor na zmenu podľa reakcií publika a priebehu noci. Posledne sú moje sety znovu viac trancey. / I’m not sure I can never tell. I always prepare for my shows but always give room for change depending on the reactions of the crowd and the flow of the night. As of lately, my sets have been a lot more trancey again. 

4/ Budem sa snažiť, ale pripomeňte mi to znovu pred vystúpením. / I will try my best. Remind me again on the night itself. 

5/ Manželka, 2 deti a pes… Veľmi ich milujem, no a taktiež veľmi milujem snowboarding. Ďakujem za interview. Už sa na Vás všetkých veľmi teším. / Wife, 2 kids and a dog… I love them dearly just as much as I love snowboarding. Thanks for the interview. I can’t wait to see you all.

SIED VAN RIEL:

SvR

1/ Mal som tú česť hrať tu už pár krát, taktiež v Košiciach! Úžasný dav a mám na to fakt skvelé spomienky. Toto je dôvod prečo sa už fakt strašne teším byť opäť na Slovensku na Cream v októbri! /  I’ve had the privilege to play there a few times before, also in Kosice! Awesome crowd and great memories for sure. A reason why I can’t wait to be back in Slovakia again for Cream in October!

2/ Toto rozhodne nebude bežné vystúpenie alebo noc! To nie je nikdy, a hlavne v takej krajine akou je Slovensko a ešte k tomu počas noci Cream. Na tejto noci je ešte úžasné že tu mám line-up plný kamarátov. Som si istý že to bude noc na ktorú sa nezabúda. /  It will not be an ordinary performance or night! It never is and especially not in a country like Slovakia and then on a Cream night.  It’s also very cool to have a line up full of friends that night. I’m sure it is going to be a night to remember. 

3/ Možno, áno! To záleží na atmosfére davu pre ktorý hrám. Takže sa rozhodnem až keď budem na pódiu a absorbujem tú atmosféru. ALE nie je to tajomstvo, rád prešpikujem trochou trance klasiky svoje sety. / Maybe, yes! It kinda depends on the vibe when I’m playing. So I will decide that once I’m on stage and absorb the atmosphere. BUT it’s not a secret I like a few classics every now and then.

4/ Tak určite sa pokúsim dať to čo najlepšie!! No vidím to tak, že mi bude musieť stage manažér alebo niekto z crew vysvetliť čo to znamená a ako sa to vyslovuje, potom už to dám ☺ No ale na betón budem potrebovať pomoc s tým posledným slovom, to vyzerá veľmi ťažko. / Well, I will do my best, for riel!! Maybe you can have the stage manager or somebody from the crew show me how to pronounce and tell me what it means, then i will do my best once I’m on ☺ That last word looks difficult to pronounce, I need help with that one, ha!

5/ Mám dvoch psov. Saijo & Riva. Sú to Shiba Inu.. Na internete sú známi ako „Doge“ hahah. Milujem ich obidvoch! Popritom, nie je tajomstvo že hrám bowlingovú ligu keď mám možnosť. Bowling hrám už od svojich 8 rokov. Je skvelé opustiť štúdio na pár hodín a vyčistiť si hlavu hlavne ak hodíte veľa strajkov ☺ Ale iba keď mám čas. Aj dnes som to mal v pláne, ale bohužiaľ mám príliš veľa práce v štúdiu. / I’ve got 2 dogs. Saijo & Riva. Both Shiba Inu’s.. On the internet better known as „Doge“ hahah. Love ‘em both! Besides that it’s not a secret that I play league bowling when I have the chance. I’ve been doing that since I was 8 years old. It’s good to leave the studio for a few hours and clear your mind whilst throwing a lot of strikes ☺ But only when I’m able. I was supposed to go tonight, but I’m too busy in the studio so I couldn’t go.

COSMIC GATE:

CG

1/ Hrali sme v Bratislave pred pár rokmi a bola to skvelá párty, vy na Slovensku si užívate elektronickú hudbu naplno a sme presvedčení že Cream bude brutálna párty ktorú si nikto nesmie nechať ujsť!!! / We have played in Bratislava a few years back and had a great party, you guys in Slovakia enjoy electronic music to the fullest and we are sure that Cream will be a hell of a party no one should miss!!! 

2/ Cream je jednou z najuznávanejších značiek z Veľkej Británie a hrávame pre nich už viacero rokov v Británii a napríklad na Ibize. Tešíme sa že môžeme teraz pridať ďalšiu Kapitolu v Bratislave a každý kto si toto číta si to nesmie nenechať ujsť a pripojí sa k nám!!! / Cream is one of the most established brands from the UK and we have been playing for them for many years in the uK and in Ibiza for example. Now we are looking forward to add a new Chapter in Bratislava, who ever reads this, don’t miss out and join us!!!

3/ My hráme vždy klasický trance, podľa nás mnoho našich vlastných skladieb je za neho považovaných, žiadne obavy. ☺ / We always do play trance classics, a lot of our own songs are considered as such we think, no worries. ☺

4/ Uvidíme či bude náš jazyk schopný takej akrobacie v inom jazyku po pár drinkoch, ale budeme sa čo najväčšmi snažiť! ☺ / Let‘s see if our tongue is still capable of such acrobatics in a foreign language after some drinks, we will do our best! ☺

5/ Obaja máme radi dobré jedlo, šport, hlavne futbal a nemeckú Bundesligu. Ale hlavne chillovať s priateľmi a rodinou, zájsť si do kina, v podstate robiť to čo robí väčšina iných ľudí, nemáme žiadne extrémne záľuby, tým je pre nás naša práca ☺ / We both love good food, sports, specially football and the German Bundesliga.  On top just chill with friends and family, go to the movies, basically as most other people too, no crazy hobbies, thats what our job is for  ☺

ALY & FILA:

AF

1/ Na Slovensku sme hrali už viac krát. Posledne minulý rok. / We have played in Slovakia many times. The last time was last year.

2/ My považujeme každý event na ktorom hráme za špeciálny. So značkou Cream nás spája dlhodobá spolupráca, hrali sme pre Cream na Creamfields v Liverpoole a taktiež sme boli tento rok rezidenti nocí Cream na Ibize. / We treat every event we play at as special. We have a long association with Cream, having played for Cream in Liverpool, Creamfields and also this year we were Cream Ibiza Residents.

3/ Ťažko teraz povedať ☺, ale ako je možné počuť z našich setov radi často zaradíme jeden alebo dva klasické tracky. / Hard to say right now ☺ , but as people can see from our sets we do often include 1 or 2 classic tracks

4/ No my veľmi málo používame mikrofón, iba ak na konci našich vlastných FSOE (Future Sound Of Egypt) Celebration setov. / Very rare we use a microphone , only at end of our own FSOE Celebration sets

5/ Ženatý, dve deti –Naguib a Carine, dva psy –Joy a Taurus. Tráviť čas s priateľmi a rodinou, to sú naše záľuby. / Married with 2 children – Naguib and Carine., 2 dogs – Joy and Taurus. Spending time with friends and family is our hobbies 

SUPER8 & TAB:

S8T

1/ Od našej poslednej návštevy uplynulo už viac času, ale spomíname si že to bola skvelá párty. Takže sa veľmi tešíme že tu môžeme byť opäť a aj ten line-up znie skvelo! / Its been awhile from our last visit but we can still remember great party we had. So we are looking forward to our return and lineup looks really great!

2/ Máme nejaké nové sklady na ktorých sme pracovali v lete, tieto otestujeme na Creame. Jedna z tých skladieb bude oficiálne vydaná ku koncu tohto mesiaca, takže sme si pre Vás pripravili zopár exkluzívnych vecičiek! / We have some new tunes we have been working on during the summer and we are going to test out at Cream. One of those tracks will be released later this month so we have some exclusive stuff to play for you!

3/ Vždy sa snažíme do nášho setu zaradiť zopár klasických skladieb, ale hráme hlavne klasiku budúcnosti ☺ / We always try to include a few classics to our set but mainly we play future classics :)

4/ Jasne, vyskúšame! / Sure we can try! 

5/ Obaja máme rodiny aj deti, ale zatiaľ sa nestaráme o žiadne domáce zvieratká. Miika hrá rád basketbal a počas leta sa venuje jachtingu, zatiaľ čo Janne si rád vyrazí von s kamarátmi vždy keď sa naskytne voľný víkend. / We both have families and kids but no pets to look after. Miika likes to play basketball and sail during the summer while Janne likes to go out with his friends when ever there is a free weekend. 

Zdroj: CREAM