CREAM: Najstaršia párty Ibizy prichádza na Slovensko!

Slovensko sa opäť raz bude zabávať na svetovej úrovni! Posledné roky zavítalo na Slovensko množstvo zvučných mien a prestížnych party. Ani jedna však v sebe neniesla takú exkluzívnu značku, ktorá už desaťročia spája to najlepšie z britských ostrovov a Ibizy. Dámy a páni, je nám veľkou cťou predstaviť Vám party roka – CREAM!

Tento svetový míľnik novodobej zábavy vznikol v roku 1994 a CREAM noci sa zaslúžene už považujú za legendárne. Azda neexistuje top Dj, ktorý by s touto značkou nespolupracoval. Dnes je CREAM súčasťou LIVE NATION a môže sa pýšiť i jedným z uznávaných svetových festivalov CREAMFIELDS. Každoročne sa CREAM koná vo svojich letných edíciách v klube AMNESIA (Ibiza), kde práve tieto noci patria k vrcholným oslavám tohto legendárneho a najstaršieho klubu na IBIZE.

Obr2

 CREAM crew prinesie so sebou ´Créme de la Créme´ lineup v zložení svetových hviezd, typickú klubovú atmosféru a kreatívne dekorácie tejto legendárnej anglickej značky s koreňmi v Liverpoole. Najväčším lákadlom je zaručene samotný line up, so zastúpením zo siedmich štátov! Presne o 19 hod. v piatok 16.októbra sa vo vynovených priestoroch bratislavskej REFINERY GALLERY postupne predstavia:

Rob Harnetty (UK)
Super8 & Tab (FIN)
Sied van Riel (NL)
Cosmic Gate (DE)
Ferry Corsten (NL)
Aly & Fila (EGY)
John O´Callaghan (IRL)
EKG & Milan Lieskovsky (SK)

Prestížny TrancePodium vyhlásil výsledky TOP TRANCE DJ 2015. Jasne mu opäť dominuje Aly & Fila, ktorí skončili na prvom mieste pred velikánom ako je Armin van Buuren. Na štvrtej priečke skončil John O´Callaghan, Cosmic Gate priečka 17, Ferry Corsten 22, Sied van Riel 28 a Super8 & Tab skončili na 44 priečke.

Vstupenky na tanečnú plochu sa predávajú za 25 Eur a VIP 49 Eur. Nezabudnite, najprestížnejšia party roka už na jeseň 16.10.2015 v Bratislave.

Titulka

Zdroj: CREAM