Cream Biscuit #2 – Ibiza House Night

Piateho apríla 2013 Vám prinášame pokračovanie úspešnej párty “Cream Biscuit #2 – Ibiza House Night”. Dúfajme, že už bude teplejšie a ak by náhodou nie, tak určite bude super na tejto párty ako na IBIZE.

Všetky indície tomu napovedajú. Po úspešnej “Cream Biscuit #1” v GLITTER Clube si po zhruba mesiaci zopakujeme takú super atmosféru aká bola na prvej párty. Noc plnú energie a tanečnej House Music Vám naservíruje pre tento krát nezmenená zostava djov. Päticu djov otvára André Tribale alias Andy K., bývalý rezident legendárneho Clubu 22 PN, Ero Drummer – momentálne jeden z najlepších a najobsadzovanejších djs na Slovensku, Kray a Phu – mladá krv z legendárneho clubu 22 PN a Johny Le – dj, ktorý momentálne zažíva comeback na scénu djingu. Párty zostáva v super podniku GLITTER Club v Piešťanoch.

Keďže Vám chceme prinášať vždy viac, tak pre tento krát máme dvoch partnerov akcie. Sponzorom akcie je D.E.R. DRINK – prvý funkčný adaptogénny nápoj na slovensku, ktorý revitalizuje vaše telo aj ducha a mediálnym partnerom je Piešťanský týždeň a aj jeho online podoba – piestanskydennik.sk. Vstupné je samozrejme ZDARMA a 5.4.2013 sa vidíme a počujeme v GLITTER Clube v Piešťanoch (bývalé Grand Cafe) v Alexander centre.

Zdroj: Cream Biscuit