COUNTERPOINT #21 pre zmenu v Subclube.

21 je číslo, ktoré v istých západných štátoch znamená, že môžeš konzumovať alkoholické nápoje a pustia ťa na žúr. Toto u nás našťastie neplatí a preto je čislo 21 pri Counterpointe možno znakom dospelosti našej niekoľkoročnej snahy priniesť ľuďom v tomto špinavom meste iný pohľad na klubovú zábavu.

Counterpoint v Subclube je teda pre nás poctou, keďže tento klub nás vychovával a ukázal nám, čo znamená zažiť poriadnu akciu, keď zo stropu kvapká pot a nekompromisné nakladačky dunia ako hlava po durmanových zážitkoch. Preto sme si pre vás nachystali to najlepšie, čo vieme.

Náš český hosť Plast je mladý objav, na ktorého sme narazili počas výprav, ktoré pravidelne vykonávame, aby sme dosiahli osvietenie skrz bezdeklie. Plastove techno produkcie su juicy ako ananás a pri zostavovaní programu sme ho brali ako úplne jasnú voľbu, ktorá zapasuje do prostredia bunkru pod hradnou skalou. Jeho skromnosť je až prekvapivo veľká v porovnaní s jeho šikovnosťou a aj napriek tomu, že Plastikman už dávno nie je v našich merkoch, Plast určite nie je žiadny kus fejkovej umeliny.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1928993″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Zvyšok posádky sa už na našej akcií predstavil a sety od Kosťa a Pstmna radíme medzi naše srdcové záležitosti. Kabal a Acháb sa postarajú o štandardne pestré výrezy zo sveta tanečnej hudby a veríme, že vy sa postaráte o atmosféru, ktorú na dobrej hudobnej akcií môže človek zažiť len v starom dobrom Účku.

FB Event: https://www.facebook.com/events/985508198144339
www.fb.com/ctrpt
www.ctrpt.tumblr.com
www.mixcloud.com/ctrpt
https://www.mixcloud.com/Night_Shift_Bratislava/

Lineup:
Plast Live (CZ)
Kosto (Night Shift)
Pstmn
Achab & Kabal (cp.sk)

Piatok 20.2.2015.
Start 22:00.
Entry: 3€ < 00:00 > 4€

Print

Zdroj: Subclub