Coopilation Exchange vol. 2 – Míchov vs. Bratislava!

Ďalší ročník projektu nezávislého labelu Coopilation Records pod názvom Coopilation Exchange sa uskutoční v Bratislave a následne v Mníchove. Domáci Millhouse budú v klube U Očka hostiť nemeckú kapelu Jenny Hooker a o šesť týždňov si role vymenia v mníchovskom v klube Glockenbach Werkstattn.

Neubehlo veľa a kapely sa nám šťastne vrátili z Krakova, kde odznel prvý ročník projektu Coopilation Exchange, pod hlavičkou nezávislého labelu Coopilation Records. V rámci neho bude na našej klubovej pôde predstavovať žánrovo spriaznené kapely z okolitých krajín, ktoré na výmenu pohostia kapely z labelu doma v zahraničí.

Druhý diel bude vo farbách nemeckej trikolóry konkrétne s formáciou Jenny Hooker 26.1. U Očka v Bratislave a 8.3. v mníchovskom klube Glockenbach Werkstattn. Aby to nebolo málo každá kapela nabrala lokálne posily a tak v Bratislave prihodia do kotla nováčikovia na scéne Calex Deluxe, v Mníchove to budú už zabehnutí Scoff, ktorý predskakovali kapelám ako CORROSION OF CONFORMITY (USA), JOHN GARCIA plays KYUSS (USA), BRANT BJORK (USA), HERMANO (USA), KARMA2BURN (USA), HARMFUL (GER), LOS NATAS (ARG), HELLFUELED (SWE).

https://www.facebook.com/events/514086141934719
https://jennyhooker.de/
https://www.facebook.com/MillhouseSK
https://www.scoff.de/
https://bandzone.cz/calexdeluxe

Zdroj: Coopilation Records