CONSISTENCE: už tento piatok!

Už v piatok 20.2.2015 sa v trenčianskom klube LÚČ uskutoční dalšie pokračovanie skvelej tancovačky CONSISTENCE!

V úlohe hostí sa tento krát predstavia KEVI ANAVI z Bratislavy a ZLATOMIL z neďalekých Luhačovic. Domáce osadenstvo hrajúcich budú tvoriť chalani z miestnej TNT_Crew: fiLo & Twist, Tiff a DuRo.

KEVI ANAVI (BA) je DJka a producentka, ktorá už desať rokov roztáča gramofóny a na nich house a techno. Jej dlhoročná snaha bola nedávno odmenená medzinárodným úspechom v podobe vydania skladby na americkom labeli krstného otca elektroniky Kevina Saundersona – KMS Records, na ktorom vydáva svetová špička ako Luciano, Carl Craig, Simian Mobile Disco či Kevin Saunderson. Kevi Anavi má za sebou hrania v bratislavských kluboch Subclub a Radosť, ale i v Česku, Maďarsku či UK.
https://soundcloud.com/kevianavi
https://www.mixcloud.com/kevianavi/

kevi anavi

ZLATOMIL (CZ) „…je hudební someliér z jižního cípu Moravy. Jeho rozpětí hudebního vkusu je širší než kdejaký vinohrad. Má rád hudební odrůdy v koncovce chuti kořenité, postavené jak na rovných, tak zlomených beatech. Díky tomu jsou jeho multistylové sety vysoce extraktivní, protkané pestrými žánry, s důrazem na příběhovost, kadenci konkrétních tracků, s optimálním obsahem kyselin…“
https://soundcloud.com/zlatomil
https://www.mixcloud.com/zlatomil/

zlatomil

fiLo (TNT_Crew) sa venuje DJingu od čias klubu Leeloo Station (2006). Hral vo viacerých kluboch na Slovensku ale aj Českej republike. Zahral si na festivale Electronic Beats v Bratislave, účinkoval v Rádiu_FM, je členom trenčianskej TNT_Crew a taktiež je organizátorom akcie Consistence, ktorá sa koná v Klube Lúč.
https://soundcloud.com/filo_tnt
https://www.mixcloud.com/filotnt/

filo

https://www.klubluc.sk/
https://www.facebook.com/KeviAnaviOfficial
https://www.facebook.com/zlatomil
https://www.facebook.com/tntcrew

consistence

Zdroj: Consistence