Cold synth-pop z Brooklynu v Subclube!

Batcave a Subclub vám prinášajú letné vydanie Batcave Party so špeciálnym hosťom. Sme hrdí, že môžeme po prvýkrát na Slovensku privítať MARTIAL CANTEREL.

Pod týmto názvom sa prezentuje Sean McBride, mužská polovica dua XENO & OAKLANDER z Brooklynu, významná postava new-yorskej undergroundovej scény, Sean je označovaný aj ako „The progenitor of American cold synth sounds of the 21st Century“.

Jeho hudba je charakteristická chladnou atmosférou, analógovým zvukom, mysterióznymi textami, takmer absenciou emócií a podmaní si nielen fanúškov minimal wave a synthpopu. Za svoju dlhú kariéru vydal niekoľko albumov, singlov a EPčiek, posledný z roku 2011 „You Today“, vo vydavateľstve Wierd Records, pod ktorým vychádzajú Xeno & Oaklander, Automelodi, Led Er Est a iné známe mená na scéne. Album sa dostal do rôznych rebríčkov ako najlepší album za minulý rok vo svojom žánri.

Nenechajte si ujsť jeho prvé európske turné so zastávkou v Bratislave, už vo štvrtok 23. augusta v Subclube, otvára sa o 21:00, entry 5€, po koncerte 1€.

Pred a po koncerte vám budú hrať Batcave DJs: Saint Mark a Charlotte Gray. Tešíme sa na vás!

www.facebook.com/M.Canterel
www.wierdrecords.com
www.subclub.sk
https://www.facebook.com/events/185040244963180/

Zdroj: Subclub