Code of Darkness open air: Senseless Symptoms – Bude to poriadny Hardcore!

17/9 prebehne ďalšie šialenstvo code of darknees crew na chate Priehrada za obcou Nedožery pri Prievidzi. Keďže táto akcia bude skutočne temná a svojím štýlom výnimočná, prinášame Vám rozhovor s duom Senseless Symptoms, ktorí si prídu na tohtoročný cod open air odkrútiť svoju prvú slovenskú premiéru.

Senseless Symptoms vznikla v roku 2010, keď sa stretli dvaja dnb pruducenti, Slovák Schyzo a Čech Shenkster. Každý z nich už nejaký čas počúval elektronickú hudbu a bol to práve tvrdší darkstep a techstep, ktorý ich oslovil natoľko, že sa začali venovať  produkcii. Mená ako Current Value, Donny, Cooh či Tech itch boli hlavnou inšpiráciou pri tvorení ich prvých trackov. Ich spoločný počin nenechal na seba dlho čakať a čoskoro bol na svete track Insane March, ktorý neskôr vyšiel aj na labeli Instagib recordings. Neúnavne pracujú na nových peckách, kvalite produkovaného zvuku a svojim fanúšikom odkazujú „nenecháme Vás v klude“. Ak Vás táto dvojica oslovila takisto ako nás, prečítajte si  nejaké  horúce info v ich interview k COD OA !

SS logo

1. Zdravím páni, môžete sa nám v krátkosti predstaviť?
Schyzo: Som Dušan /Schyzo/ jedna polovička z projektu Senseless Symptoms.
Shenkster: Nazdar já jsem Michal alias Šenkstr (Shenkster)

2. V poslednej dobe začína byť o vašom projekte dosť počuť, akými úspechmi sa viete zatiaľ pochváliť, kde môžu ľudia nájsť vaše releasy ?
SS: Sme veľmi radi, že sme sa takto dostali do povedomia ľudí. Ľudia sa tešia našim projektom, a to je fajn. Naše releasy môžu ľudia nájsť na Instagib Recordings, Deathsoundbat recordings a čoskoro aj na Infectech Recordings. Všetko to sú FREE labely, takže naše tracky si môžete v pohode stiahnuť zadarmo. Mali sme mat nejaké aj na Section 8 Recs tak snáď to vyjde :)

3. Ako vlastne funguje taká spolupráca pri spoločných trackoch?
SS: Väčšinou je to tak, že jeden z nás dostane nápad a zrealizuje ho, a pak to trebárs pošle druhému, ktorý s tým buď niečo urobí alebo nie. Projekty si vzájomne posielame, niekedy si ho prepošleme aj 30 krát, kým sa nám to obom páči. Ale o tom to je, nájsť spoločnú cestu. Každopádne nič nekopírujeme, je to všetko z našich zlámaných hláv.

4. Ktorý track Vám robí zatiaľ najväčšiu radosť alebo máte naň dobré ohlasy?
Schyzo: End of Senses a Insane March. Milujem military step a ten track ma baví od začiatku až do konca
Shenkster: No mne sa teda najviac páči náš track End of Senses a Hysteria…a pak ešte Harmless Draft VIP, to ma vždycky rozhýbe !

5. Aké novinky Vám najbližšie vyjdú von, na akých labeloch  ?
SS: Harmless Draft VIP a Schizophrenic Trans na Infectech a stále sa čaká na originálnu verziu  Harmless Draft, ktorý má vyjsť na Section 8 recordings, kde vyšli veci producentom ako je napríklad Current Value alebo Forbidden Society

6. Ako SS budete mať prvýkrát premiéru práve na COD OA, načo sa môžu ľudia tešiť a aké máte z toho pocity ?
SS: Dostali sme možnosť stretnúť sa osobne po druhýkrát a ešte k tomu na akcii, kde si zahráme spoločne. Určite sa môžete tešiť na riadny hardcore – darkstepový set. Máme taký pocit, že si to s ľuďmi poriadne užijeme!

7. Vaša aktuálna top 5 ?
Schyzo:
Switch Technique – The Storyteller
Eye-D & DJ Hidden – Transformer
Dj Hidden – You’re Not Real
Counterstrike – Mindfuck
Nagato – Soldiers
Shenkster:
Len 5 ? Sakra…
Proket – Norilsk
I:Gor – Nekrotekk
Kriotek – Malaxor (Oiltech Remix)
Lowroller – Mixbreed Soldier
Counterstrike & Dean Rodell – Headbanger

8. Čo by ste odkázali vašim fanúšikom? Prečo by nemali zmeškať vašu premiéru ?
Schyzo: Prečo ? Pre istotu :D Určite to bude S!CK
Shenkster: Nemali by nás zmeškať, pretože také peklo tak skoro  nezažijete !

Ak máte záujem v predpredaji je 200 ks lístkov za cenu 7 eur. Lístky je možné zakúpiť si osobne v okrese PRIEVIDZA alebo prevodom sumy na účet organizátora ! Viac infa ako aj distribučné miesta a kontakty na ľudí nájdete na evente vytvorenom na FB (code of dakness open air).

COD

Zdroj: COD
Publikoval: Redakcia GREGI.NET