Code of Darkness open air: Last Info, Lineup, Navigácia!

A máme to tu! Už len pár hodín nás delí od momentu, kedy sa otvoria brány k COD OA a všetci si začneme užívať prvé lámané beaty na tejto extra temnej dnb noci. Na začiatku Vás už od 16:00 bude masírovať svojím mastným a tvrdým výberom Dj Bedo.

Po prvej hodine príde na stage čoraz viac uznávaná dvojica The Freaks, ktorá sa umiestnila svojím svojským miešaním okrem COD lienupu aj na stagei pražského cross clubu, keď vyhrali súťaž na label night samotného FS. Po tomto rezkom štarte vás budú nasledujúce 2 hodiny v spoločnom b2b darkstep sete ukludňovať prví dvaja dji a organizátori tohto eventu Yaggi & Stanley Crow. Ak by ste náhodou nemali chuť na takúto „prechádzku“ históriou dnbsu, od 20:00 Vám zadelí náklad svojich lámaných beatov Dj Insect, ktorého už netreba asi ani predstavovať.

Pre tých viac plechovo založených príde po 21:00 na scénu ďalší b2b v podaní Lady Su a dja Intra, ktorí si nie náhodou za mená píšu hlášky ako INHUMAN TERROR . O čosi neskôr presnejšie o 22:30 príde na rad originálny hudobník, skvelý Dj a zároveň náš prvý zahraničný hosť mr. Raiden. Presne hodinu a pol budete mať možnosť počuť a vidieť, prečo sa tento nakrátko ostrihaný fešák považuje za špičku v dnbsovom svete. Po polnoci, keď už budú všetky deti sladko spať, sa na tejto party ešte len začne skutočne peklo. Raidena vystrieda pán zvukár a polovica z dua COUNTERSTRIKE Justin, ktorý sa už teší na slovenské publikum! Po tomto pekelnom náklade dubplateov príde na ešte väčšie plechy, o ktoré sa bez pochýb postará český „mäsiar“, ktorý je najnovšie známy až v ďalekom Tokiu, Dj FORBIDDEN SOCIETY. Tých, čo prežijú tento masaker, si na zodpovednosť od 3tej ráno vezmú dvaja špeciálni hostia, ktorí na tomto evente odprezentujú slovenskú premiéru so svojím projektom Senseless Symptoms. Ak Vám tento názov nič nehovorí, možno budete poznať priam plechovú symfóniu maestra Schyza a druhej polovice tohto producentského dua dja Shenkstera zo susedných Čiech. Ako sa vraví naj na koniec a presne tak, ako ste zvyknutí z kluboviek ani na tomto COD open aire tomu nebude inak!

Poslednú hodinu vás bude svojím nekompromisne vyzerajúcim tracklistom ničiť tretí člen COD Crew Dj Neuro. Mikrofóny sa budú počas noci striedať hneď trom mc-kom. Arménsky Mc Vahe, ktorý svojím charizmatickým prejavom okupuje dvor Elevator Crew si pokecá popri našich hosťoch aj so Sunnym z coderedu a Mc Rayneem.

NAVIGÁCIA, SPOJE:

AUTOM: V smere z Prievidze sa odbočuje vpravo na druhej križovatke pri reštaurácii Rudolf. Ďalej už len po hlavnej ceste, cez železničné priecestie až ku koncu cesty a začiatku lesnej komunikácie. V smere z Martina odbočíte vľavo oproti mostu k obci Lazany, ďalej budete pokračovať po hlavnej ceste až k budove jednoty. Za jednotou opäť vľavo až k miestu kde končí obecná komunikácia. Sledujte navigačné tabule na obecnom osvetlení! GPS SURADNICE: 48.822929, 18.665777

Code of Darkness
pre zväčšenie mapky kliknite na obrázok

Bus TAM:
Prievidza, aut.st. MHD – Nedožery-Brezany, dol.koniec
15:45 – 15: 55
17:05 – 17:12
17:35 – 17:43
18:20 – 18:30
19:20 – 19:30
20:25 – 20:32

Bus SPAŤ
Nedožery-Brezany, dol.koniec – Prievidza, aut.st. MHD
5:18 – 5: 30
7:07 – 7:20
7:57 – 8:10

Celkový čas 13 min, vzdialenosť 7 km, cena 0,70 EUR pri oboch smeroch.

EXPRESS TAXI: 0905 20 20 21 v cene 5 Eur.- z PD centrum (mesto, stanica, Tesco, staré mesto atď..) po koniec obecnej komunikácie v obci Nedožery.

Code of Darkness
pre zväčšenie mapky kliknite na obrázok

Od samotnej akcie môžete očakávať zastrešenie hlavného parketu veľkokapacitným stanom o rozlohe 200 m2. Rovnako bude prekrytý aj druhý tech-house & minimal stage, ktorý sa nachádza na letnej terase pri vstupe do areálu . Ak budete unavení a nevládni oddych nájdete okrem možnosti stanovania v okolí areálu chaty priehrada aj v našej chillout zóne, kde si môžete „pokvasiť“ pri vodnej fajke alebo čaji a príjemnej selekcii djov Goyyu a špeciálneho hosťa Saa z mysticsound.sk.

Za zmienku stojí iste aj druhý tech-house & minimal stage kde sa ako djs predvedú hlavný hosť DJ COLE, ale aj kvalitne zastúpená domáca scéna s djmi Nazca, Anakim, Goyya, Mike Wazowski, Bruno Hausner, kde týchto pánov ešte doplní dj Vega, Lacci a Parazyt so svojím techno výberom.

Celá táto show Vás bude stáť do 22:00 smiešnych 6€. Pre tých pomalších a bohatých sa od 22:00 budú predávať lístky po 8€. Priestor bude zabezpečený SBS službou a zdravotnou pohotovosťou, čím Vás prosíme o ohľaduplnosť a ľudské správanie. Areál je schopný poňať bez problémov 1000 a viac ľudí a akcia sa koná za každého počasia ..) Ukončite „letnú“ festival sezónu na úrovni s code of darkness crew !

COD

Zdroj: COD
Publikoval: Redakcia GREGI.NET