Code of Darkness open air: Forbidden Society!

Jindřich Brejcha alebo ak chcete Forbidden Society, ktorý sa vypracoval z neznámeho hardcorového hudobníka na jedného v súčasnosti z najlepších hard dnb producentov a djov, sa príde na COD OA predviesť svojím povestným besnením..).

Po piatkovom krste jeho už štvrtého releasu v pražskom klube Cross sa v sobotu zastaví spolu s Justinom z dua CS aj na Slovensku. Ak by sa k Vám jeho originálne temná a rýchla tvorba ešte nedostala a chcete sa o tomto pánovi producentovi dozvedieť viac prečítajte si jeho bio …
 
 
Elektronickú hudbu produkujem od roku 1998, kedy sme s kamarátom JayB založili projekt s názvom Desert Storm Breakcore Squad. Vytvárali sme celkom neobvyklú zmes hardcore techna a jungle .Nasledovala kúpa prvého PC a začal som produkovať pod pseudonymom Noize Punishment. „Vždy sa mi páčil grindcore, punk či metal a myslím, že tieto štýly sú v mojich trackoch citeľné“. Asi najväčší vplyv na mňa mali Alec Empire s Atari Teenage Riot, Mathis Mootz (Panacea), Bombardier, dodáva FS.
 

Za podpory Christopha Winklera som si ako Noize Punishment dal živé vystúpenie na Fuckparade v Berlíne s Venetian Snares, DJom Scudem a Panaceom. Potom som odohral ďalšie vystúpenia v Berlíne, dve v Londýne a nejaké ďalšie v Prahe a v Drážďanoch. Neskôr, okolo roku 2005, ma moja hudobná cesta zaviedla k prepracovanejšiemu hudobnému štýlu, kde sa moje predošlé nápady a postupy z digital HC a breakcore punku rozvinuli do ohromných zvukových možností. Drum and bass bol ďalším logickým krokom v mojej produkcii. Zrodilo sa ďalšie z mojich producentských mien – Forbidden Society. V súčasnosti všetky svoje aktivity smerujem týmto smerom. Výsledkom sú releasy na Freak MP3, Mindsaw, Hell’s Bassment, Nightmare Rec., Jungle Therapy, Hardline Rec.
 

Ako Forbidden Society som odohral sety na akciách Therapy Sessions – Czech Republic, KillSwitch – K2, Imperialistic Night v klube Cross v Prahe po boku Current Value, The Panacea, Limewax, Dj Hidden, The Sect, Audio, Dylan & Robyn Chaos.
 

Moje tracky sa objavujú v setoch djs ako Ed Rush,  Panacea,  Hidden a tiež na mix CD od Technical Itcha – You Need Therapy (2008).
 

V roku 2010 prichádza prudký vzostup a s ním spojené releasy na labeloch ako PRSPCT, Freak, Obscene, Algorythm, Counterstrike, Big Riddim a veľa ďalších.
 

Ako člen Anger Managementu vystupujem na Therapy Sessions po celej Európe, v poslednej dobe napr. v Portugalsku, Rakúsku, Nemecku, Francúzku, Rumunsku, Maďarsku, Belgicku. Na jeseň roku 2010 som založil vlastný label Forbidden Society Recordings, kde koncom januára 2011 vyšiel pilotný release, na ktorom nájdete dve spolupráce s Current Value. Na druhom releasi, ktorý je v predaji od konca februára, sa objavili Katharsys, Counterstrike a ako bonusový track remix tracku Filth VIP od Current Value.
 

Po sérii kolaborácií s poprednými menami hard-dnb scény sa najnovším prírastkom s poradovým číslom FSRECS 004  stala sólovka od samotného FS s trackmi Burn a metalovka War Ensemble. Releas tejto sólovky bol práve tento týždeň, 12 septembra, a o dva týždne sa môžete tešiť aj na digitálnu verziu s jedným bonusovým trackom Onset, kde podobne ako v tracku Burn dominuje rapový vokál.
 

 
Diskografia: https://www.discogs.com/artist/Forbidden+Society
FS live at Tokyo Heavy Sick club
FS LIR Therapy Session mix
 

COD

Zdroj: COD
Publikoval: Redakcia GREGI.NET