Čo predviedli Mafia Corner a Junior v obchode, ste ešte nezažili!

Spojenie, ktoré málokto čakal. Uragán MAFIA CORNER alias Mike, už dlhšie avizoval zaujímavé spojenie a opäť vymyslel veľmi nečakaný ťah. Do klipu si pozval momentálne najvyťaženejšiu tvár televíznych obrazoviek moderátora JUNIORA (Milan Zimnýkoval) a verte, že je sa na čo tešiť.

V pesničke „NECHCE SA MI!“ stvárňujú predavačov v obchode s elektrospotrebičmi, ktorí sa pretekajú, kto sa zapáči zákazníkom, ale hlavne manažérovi predajne (Daniel Straka). Mike je ten nedochvíľny, nespoľahlivý a ten, ktorému aj dobrý úmysel nevyjde, Junior zas presný opak a využíva šéfovu priazeň.

Mafia Corner (Promo foto)

Nakoniec sa všetko skončilo nečakane a svoj prvý „červený bod“ si zaslúžil aj Mike, ktorý ako dodal: „JE O MNE ZNÁME, ŽE VEĽMI NEOBĽUBUJEM NATÁČACIE DNI, KTORÉ SÚ NAMÁHAVÉ A NIKDY NEVIEM AKO BUDÚ REAGOVAŤ ĽUDIA NA TO, ČO SOM NA NICH VYMYSLEL. AJ NAPRIEK TOMU SOM SI TO DOSŤ UŽÍVAL, MINIMÁLNE PRETO, ŽE SME MOHLI ZO SEBA ROBIŤ DEBILKOV :) A DOVOLIŤ SI NA ĽUDÍ TO, ČO BEŽNE SI DOVOLIŤ NEMÔŽEME. JUNIOROVE TANEČKY TIEŽ STÁLI ZA TO. TIEŽ SME DO KLIPU ZAKOMPONOVALI JEDNO VIRÁLNE VIDEO, ALE ABY SOM VŠETKO NEVYKECAL DOPREDU NECH UHÁDNU DIVÁCI. BOLA TO PRE MŇA NOVÁ SKÚSENOSŤ, MIKA SLEDUJEM UŽ DLHŠIE A PÁČI SA MI, ŽE SI IDE SVOJE. AJ KEĎ TOČENIE DOKRÚTOK VYZERÁ PODOBNE, TOTO TOČENIE KLIPU BOLO „INÉ KAFE!“ NAVYŠE SA MI SPLNIL SEN. BYŤ V PREDAJNI ELEKTRA SÁM. KEĎ SOM BOL MALÝ, SOM CHCEL ROBIŤ V TAKOM ELEKTRE. ĎAKUJEM ZA TRPEZLIVOSŤ ĽUDÍ Z PREDAJNE A ZO ŠTÁBU A DVD PREHRÁVAČ, KTORÝ SOM SI ODNIESOL :) povedal Junior.

Klip sa točil na Levočskej ulici v Prešove v réžii Miša Smoleňa.

Zdroj: Mafia Corner