Clubowica: Už tento piatok v Brezne!

Už len tri dni nás delia od akcie so známym názvom Clubowica! Táto party sa čoraz viac dostáva do uší všetkým clubberom a party people, najmä na strednom Slovensku a v okolí Brezna.

O vašu undergroundovú zábavu sa pravidelne starajú chalani z bookingu Techron.sk. Djs, ktorých mená sa objavili a objavia napríklad na eventoch ako je Bee Free, Techron Celebration, La Mara Beat, Free Your Mind, Elektrochatowica… Sú to Kaffu, T Mike a Mlyno, ktorí spolu s Paulom Mewinim, dlhoročným kamarátom Techronu sa na prichádzajúcej Clubowici objavia za djským pultom. Line up bude dotvárať techno hviezda a headliner večera Dj Toky.

T Mike pre tento večer jedine pre vás vytvoril TOP 5 djov, a po prvý krát tu bude mať na starosti úvod celej akcie a navodenie skvelého techno tempa, ktorým sa ďalej bude event niesť. Určite sa od neho môžete na začiatku tešiť na výber kvalitného a nadupaného tech-house a na energické tempo novodobého techna.

T Mike – Fuck The Disco 4 – download

Ďalším pánom v poradí je už spomínaný Stredoslovák Paulo Mewini. Pali takisto obľubuje underground a nerobí mu problém zahrať na techo strunu. Tiež jeho výber trackov si budete môcť vychutnať naživo v tento večer. Takto vyzerá jeho aktuálna top 5:

Po ňom príde na rad hosť večera, ktorý sa na návrat do Brezna už pripravuje a veľmi teší. Najznámejšie djské meno na Sk keď sa povie slovíčko techno je samozrejme dj Toky aka Rumenige. Sami sme zvedaví akú taktiku si vyberie, pretože ľudia sú pripravení na každý jeho beat, či už zvolí zvuky old school techna alebo new sound.

Po odohranom sete techno kráľa Dja Tokyho preberá štafetu Dj Mlyno, ktorý si tak zopakuje podobnú situáciu ako v roku 2010, keď po ňom spolu s T Mikom hrali v prime time na festivale Bee Free. Mlyno ako odborník na výber náročných techno trackov určite nadelí správny rytmus, aby party pokračovala v techno atmosfére naďalej.

Nakoniec Dj Kaffu až do rána bieleho bude hrať svoje techno pre vytrvalcov. Ten v poslednej dobe vyberá do svojich setov najmä techno hity, ktoré vyvolávajú nostalgiu a spomienky na najlepšie časy, keď ešte skutočne fungovala klubová scéna a techno ako také. A samozrejme sa v tento večer môžete tešiť aj na výber trackov od domácich umelcov ako Damolh33, či remixy nášho kamaráta Drahosha.

Kaffu – Techron Celebration 3 – download

V tomto prípade sú ďalšie slová naozaj zbytočné, treba prísť a zažiť na vlastnej koži. Vidíme sa už tento piatok 23.marca v pivárni Hron Brezno na Clubowici!

PS: Možno sa to celé zvrhne na party plnú lámačiek, vidíme sa☺

Clubowica
23.3.2012 piatok
Piváreň Hron Brezno
Štart: 21:30
Vstup: 3€
https://www.facebook.com/events/293074990753268

Clubowica

Zdroj: Clubowica
Publikoval: Redakcia GREGI.NET