Členovia kapely Peter Bič Project prekvapili tvorcov paródie megahitu „Hey Now“!

Kapela Peter Bič Project má zmysel pre humor! Úspešná skupina prekvapila triedu na strednej škole v Trebišove a priniesla jej balíky kriedy! Peter Bič a spol tak reagovali  na podarenú paródiu megahitu “Hey Now”, ktorú budúcoroční maturanti zverejnili na webe. V nej totiž spievali namiesto “Hey now”,  že “Nemám kriedu”!

Úspešná skupina Peter Bič Project má konkurenciu z radov študentov! Na strednej odbornej škole v Trebišove vzniklo zoskupenie Peter Gýč Projekt, ktoré prespievalo hit “Hey Now” na trefné “Nemám” .

„Celé to spískal náš profesor, ktorý to vymyslel a pripravil.“ Skonštatovala trojica protagonistov – speváčka Miška, spevák Števo a gitarista Marián, profesor na škole.

V paródii sa stále dokola spieva o tom, ako škola ani trieda nemá kriedu. A preto sa Peter Bič aj s ostatnými členmi kapely rozhodli, že im teda tú kriedu prinesú!

“Video študentov sa ku mne dostalo náhodne a veľmi ma pobavilo.  Úplne napodobnili náš klip k piesni Hey Now a zato si zaslúžia veľké uznanie. Keď sme to s kapelou pozerali, napadlo mi, že by bolo výborné, keby sme tých študentov prekvapili a navštívil ich v škole. Nakúpili me kriedy a doniesli sme im ich do školy!” Smeje sa frontman kapely Peter Bič.

Do nič netušiacej triedy vošiel počas vyučovania riaditeľ školy. Triedneho profesora a študentov informoval o príchode zástupcov z ministrerstva kultúry.

DSCN6865

„S tou paródiou na Hey Now máte veľký problém. Ide o zneužitie autorských práv, na chodbe sú ľudia z ministerstva kultúry.“ Vyhlásil riaditeľ školy.

Strach v triede prerušil príchod členov kapely Peter Bič Project s poriadnymi zásobami kried v rukách. Nastal moment  prekvapenia, úsmevy a symbolické odovzdanie kried aj darčekových predmetov kapely.

“Nakoniec sme si to užili aj my, aj študenti. Spoločne sme si pieseň zahrali a zaspievali. Žiaci boli fantastickí, vytvorili atmosféru priam hysterickú… Bolo milé vidieť ich rozžiarené a prekvapené tváre, keď sme do triedy vošli my a nie ľudia z kultúry…” Prezradil s úsmevom Peter Bič.

DSCN6860

Megahit skupiny Peter Bič Project “Hey Now” si nakoniec zaspievala celá škola. Študenti sa aj s Bičovcami spoločne na pamiatku odfotili a nakoniec odznela aj úspešná paródia „Nemám“!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Stredná odborná škola Trebišov