CK Partybus.sk na veľtrhu ITF Slovakiatour 19. – 22. 1. 2012!

Partybus.sk sa tento rok poprvýkrát predstaví širšej verejnosti na najväčšom cestovateľskom veľtrhu na Slovensku – ITF Slovakiatour 2012 v bratislavskej Inchebe. Všetkých návštevníkov pozývame do nášho stánku, kde môžu vyhrať kompletné zájazdy z našej ponuky!

Od nášho prvého „partybusu“, vtedy ešte v kruhu hàstky našich kamarátov, na Transmission 8.11.2008, ubehlo už veľa času, najazdili sme veľa kilometrov a prepravili sme veeeľa zábavychtivých partypeople na množstvo skvelých elektronických tanečných akcií nielen do susednej Českej republiky alebo Maďarska či Poľska, ale aj do Nemecka, Holandska či Belgicka. Mohli ste s nami zažiť také bombastické akcie ako sú Sensation, Transmission, Citadela, Apokalypsa, Trance Energy, premieru Armin Only v Utrechte alebo rozprávkový holandský megafestival Tomorrowland.

Od minulého roka sa naša agentúra stala plnohodnotnou cestovnou kanceláriou, aby sme vám v exkluzívnej spolupráci s chorvátskym klubom Papaya mohli ponúknuť nezabudnuteľné 8-dňové party dovolenky na dnes už aj na Slovensku známej pláži Zræe na ostrove Pag.

Teraz prišiel ten správny čas urobiť ďalší krok a tým je pre nás naša premiérová účasť na najväčšom slovenskom cestovateľskom veľtrhu ITF SLOVAKIATOUR 2012. Už tento týždeň od štvrtku do nedele 19. – 22.1.2012 vás pozývame do nášho stánku č. 109 v hale B1 na prvom podlaží. Nájdete nás tam každý deň počas otváracej doby veľtrhu od 9:00 do 18:00 a v nedeľu od 9:00 do 17:00.

Partybus

ZÚČASTNI SA VEĽTRHU A VYHRAJ! – Ak navštívite náš stánok počas ktoréhokoľvek dňa veľtrhu môžete vyhrať 1x kompletný zájazd partybusom z Bratislavy vrátane základnej vstupenky na pražskú SENSATION ‚Innerspace‘ 19.5.2012 a 1x zájazd vrátane základnej vstupenky na TRANSMISSION 2012 do Prahy! Tieto zájazdy vylosujeme týždeň po skončení veľtrhu a mená výhercov uverejníme na našej stránke na Facebooku a tiež na našom webe Partybus.sk v sekcii Aktuality. Výhercovia budú o výhre informovaní emailom.

ZADARMO NA 8 DNÍ NA ZRCE! – To nie je všetko! Súčasne získate ďalší žreb aj do zlosovania o 2x týždnovú párty dovolenku v Chorvátsku na ostrove Pag vrátane vstupu do klubu Papaya na pláži Zræe! Losovať budeme rovnako ako minulý rok koncom mája 2012.

SME TAM PRE VÁS OSOBNE – Tí z vás, ktorí ešte s nami necestovali, budú mať možnosť osobne sa s nami stretnúť, porozprávať sa, opýtať sa čo vás zaujíma ohľadne našich partybusov a zájazdov do Chorvátska alebo privítame aj vaše tipy na zaujímave podujatia kam by ste mali záujem s nami cestovať partybusom. Naši stáli klienti – pártybusáci – sú pochopiteľne rovnako vítaní s návrhmi na zlepšenia, zmeny alebo len tak na pokec. Pochopiteľne sa rovnako môžete zapojiť do žrebovania o uvedené ceny.

8-DŇOVÉ ZÁJAZDY NA ZRÆE UŽ V PREDAJI! – Zároveň všetkým pripomíname, že už sú v predaji naše letné 8-dňové párty zájazdy na Zræe v lete 2012. Iba do 31.1.2012 si ich môžete kúpiť za najnižšie uvádzacie ceny už od 199 € na osobu! Nakoľko neponúkame žiadne ‚last minute‘ ceny, tak máte práve teraz jedinú možnosť si zakúpiť svoj letný zážitok plný párties na pláži Zræe za tú najnižšiu cenu. Viac informácií a objednávku zájazdov nájdete na Ticketzona.eu.

CK Partybus.sk
SPACE4U s. r. o.
Tel.: +421903244802
Email: info@partybus.sk
Skype: space4uslovakia
www.partybus.sk
www.ticketzona.eu
www.facebook.com/partybus.sk
www.facebook.com/papaya.partybus.sk

Partybus

Zdroj: Partybus.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET