CityFest Piešťany 2013 – Oslava 900. výročia mesta Piešťany.

Pri príležitosti 900. výročia prinášajú organizátori, ktorými sú mesto Piešťany, B&R GROUP s.r.o. a RUKAHORE agency multižánrový open air festival. Konať sa bude 17.-19. mája na Námestí slobody a Rázusovej ulici v Piešťanoch.

Práve umiestnenie do tohto výnimočného priestoru odzrkadľuje posolstvo festivalu. Podujatie má byť pre ľudí a o ľuďoch, pretože práve oni tvoria mesto a jeho atmosféru. Podujatie je taktiež o vytváraní partnerstiev a preto sme sa aj my rozhodli spojiť svoje organizácie do spoločného projektu.

„Areál city festivalu je pripravený s citom, svojou atraktivitou v samotnom centre a sociálnou vybavenosťou ponúkne návštevníkom nadštandardný komfort, v ktorom nebude chýbať ani zóna pre najmenších“ uviedol Ján Románek manažér podujatia z agentúry B&R GROUP.

Návštevníkov čaká bohatý hudobný program s množstvom sprievodných akcií. Okrem interpretov ako Desmod, Slniečko, Funny faces, ACDC revival, Fuera fondo, NaEX, raperov Bio&Rudec či EGA na festivale vystúpi aj rocková kapela Basstards. V sobotu návštevníkov čaká Expres párty, ktorou nás prevedú moderátori rádia Expres a počas nej okrem rôznych súťaží vystúpi Johny Mečoch, DJ EKG a po nich so svojimi hitmi Amen samore, Ona má štýl, Načo pôjdem domov, Fajnová a ďalšími príde na pódium Igor Kmeťo. Pre priaznivcov adrenalínu sme pripravili vyhliadkové lety vrtuľníkom, ktoré budú vzlietať na brehu Váhu pri kúpalisku Eva a pre deti Piešťanské Čajky chystajú skills dráhu a naši najmenší si budú môcť vyskúšať aj streľbu na kôš, či uchmatnúť kartičku s podpisom hráčok.

V nedeľu okrem módnej prehliadky spojenej s vystúpením tanečnej skupiny fullhauz sa na javisku predstaví kapela Musica natura, nebude chýbať dychovka a v Auparku autogramiáda hokejistov uviedol Michal Prochádzka s RUKA HORE agency, ktorý je promotérom festivalu. Podujatie je pre všetkých návštevníkov úplne zadarmo a veríme, že programom oslovíme naozaj všetkých. Tešíme sa na Vás.

Informácie o festivale môžete sledovať na oficiálnej webstránke festivalu www.cityfestpiestany.sk.

Facebook: https://www.facebook.com/cityfest.sk

Zdroj: B&R GROUP, s.r.o.