Christmas Zone: Vianočná párty v Brne!

Přes Vánoce všichni nabereme a proto dne 25.12.2011 den po Vánocích.Jsme pro vás připravili sváteční radovánky, kde vše spálíte. Místo konání je brnìnský club Favál na Křížkovského 22 u veledromu.

Hlavní cvičitel pochází z Chorvatska. Muž, který zde vystoupil např: na akci Imperium, Citadela a mnoho dalších. Tìšit se tedy mùžete na dj OGI. Kdo má rád tvrdší rytmy jistì si zacvičí s dj Golpe vs. DestroyER (On 4deck), vùbec nejstahovanìjší Hardtechno set českých dj, který vznikl na HTP 3. Nenechte si tedy ujít živé vystoupení tìchto 2 pánù. Další významný pán je Dj Nois, který pùsobí v clubu Perpetum. Další osoba je jistì také každému známá. Phil Albedo, který pomáhá držet brnìnskou techno scénu. Vlastní tvorbu vám naservíruje domácí dj Withecker, který hraje jen svojí produkci. Tuto sestavu doplní HTP team dj Skais, Slayer a R!P, kteří vám předvedou Electro, Techno, HardTechno, HardHouse skladby.

Na vedlejší stage jste vloni vidìli Trance a letos si budete moci poslechnout DnB. Od svitavského seskupení FLESHPOT ve složení CrashMan, BTTU, DruEl a ze SUPPORT SOUND to bude dj Freebeat.

Nebude chybìt ani Vánoční výzdoba, která akci v dechne pocit svátku a pohody. Vstup do 23hod bude činit 150kč/6eur a po 23hod 180kč/7eur.

Christmas Zone

Zdroj: Christmas Zone
Publikoval: Redakcia GREGI.NET