Christian Wünsch na Slovensku!

Legenda svetovej tanečnej scény, Mr. Dj Christian Wünsch po dlhšej dobe poteší všetkých fanúšikov toho najlepšieho techna. Udeje sa tak 11. novembra v Metroklube na akcii Policy Of Techno. Pripravte sa!

Vo februári sme Vám na veľmi vydarený diel ´PoT´ doručili japonského borca Takaaki Itoha. Nnevšedný dátum 11.11.2011 prinesie do šalianskeho Metroklubu ďalšieho vzácneho hosťa, španielskeho dja a producenta, ale predovšetkým obrovskú legendu tanečnej scény, pána Christiana Wünscha.

Hedliner: CHRISTIAN WÜNSCH (esp)
Aby sa vedelo!


Vlastný menom Christian Rodrigeuz je majiteľom slávneho labelu Tsunami records (www.tsunamirecords.com) a Nine, čiže brandy, ktoré nechýbali asi v žiadnom djskom kufri. S viac ako 70 releasmi, vrátane mnohých remixov a stoviek licencií sa stal celosvetovou referenciou vo svojom obore. Jeho tvrdá práca ho vystrelila do najlepších klubov a festivalov na celom svete, vrátane mekky techna – Detroitu.

Christian zanechal nezmazateľnú stopu v najlepšej kapitole dejín tanečnej hudby a svoju kariéru, ako medzinárodný umelec si vydobil svojím špecifickým soundom: našlapaný a dynamický drive plný temných a abstraktných atmosférických prvkov. Čo sa však málo komu podarilo, Christian sa stal vzorom a idolom pre mnohý iných djov po celom svete!

www.residentadvisor.net/dj/christianwunsch
www.myspace.com/christianwunsch


Warmup dj:


JON HUSSEY (ie) – Írsky borec, vlastným menom Jonathan Hussey sa na Slovensku predstavil prvý krát na legende slovenských haloviek, na akcii Boomerang v roku 2001. Za gramce sa ale postavil už v roku 1993, po čase upevňuje svoju pozíciu na špičke Írskej techno scény. Jonovi sa dostalo aj pocty, byť účastníkom RedBull Music Academy (www.redbullmusicacademy.com) v Berlíne, krátko na to nasledovali hrania vo vychytaných kluboch a festivaloch po celej Európe a s tým spojené hosťovanie v rôznych svetovo známych a rešpektovaných radioshows.


Support: Na akcii sa odohrá aj súčasná slovenská techno špička Dj Boss /dole gate rec. a rezidenti eventu – Daily a Ricci Liquid so Subcellom – známy ako Superfly Djs.

Akcia bude posilnená najmä po vizuálnej stránke, no nechajte sa prekvapiť.

POLICY of TECHNO
piatok – 11. november 2011
Metroklub /Šaľa
start: 22.00 /entry: 6€ -po 23.00 7€
facebook event
Christian Wünsch (esp)
Jon Hussey (ie)
Boss (sk)
+ Liquid, Daily, Subcell

POT

Zdroj: PoT
Publikoval: Redakcia GREGI:NET