Chris Liebing: Neustále v pohybe!

Chris Liebing se před pár týdny stal dalším potvrzeným jménem letošních Svojšic. Co momentálně majitele značky CLR zaměstnává se dozvíte v následujících řádcích.

CLR Podcast – Carl Craig

Pondělí 18. března bylo u Chrise spojené s vydáním nového CLR podcastu, jehož se tentokrát ujal otec detroit techna Carl Craig. Craiga si Chris pro svůj podcast nevybral náhodou. Oba dva velikáni totiž úzce spolupracují a již tento týden bude Carl nedílnou součástí line upu oficiální CRL party v rámci právě probíhající WMC v Miami.

Podcast k poslechu: https://www.clr.net/media.pl

Chris Liebing presents  CLR Miami (USA) 2013

V pátek 22. března vystoupí Chris Liebing společně s dalšími kolegy z labelu i mimo něj na oficiální CLR party v rámci právě probíhající Winter Music Conference v Miami ve Spojených státech. Line up je lahůdkový od začátku do konce – kromě Chrise zde totiž vystoupí zmíněný Carl Craig, rezident berlínského klubu Berghain Marcel Dettmann, CLR nováček Drumcell, Monoloc, Radio Slave a další umělci. Denní část party proběhne v hotelu National, na noc se pak akce přesune do klubu Space.

FCB event.: https://www.facebook.com/events/469665699765309

24 hours CLR @ Studio 80

20. dubna CLR chystá velkolepou party ve známém amsterdamském klubu Studio 80. Party bude trvat neuvěřitelných 24 hodin a vedle Chrise na ní vystoupí členové CLR a spřátelení djs jako Tommy Four Seven, Brian Sanhaji, Terence Fixmer aj.

Time Warp

Jedno z nejzajímavějších vystoupení tohoto roku vůbec Chrise čeká již příští sobotu na halové party Time Warp v Mannheimu, kde vystupuje jako neoficiální rezident každý rok.

Je zřejmé, že Chrisův kalendář je plný po okraj a proto je nám velkou ctí jej přivítat 21. června na hlavním flooru letošních Svojšic, kde svůj unikátní zvuk představí po boku jmen jako  Marc Romboy, Ida Ingberg, David Tort, Rodriguez Jr., Dosem a mnoha dalších!

Letní a reál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice 
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012
A
ftermovie Svojšice 2012: https://www.youtube.com/watch?v=0eJ5NBEuiTE

Zdroj: Svojčice