Chris Liebing: Dni strávené na letiskách nepočítam!

V dnešním rozhovoru jsme krátce vyzpovídali majitele značky CLR a jednu z nejdůležitějších posta  techna. Již brzy se však můžete těšit na kompletní rozhovor s tímto charismatickým představitelem surového německého techno soundu.

Ahoj Chrisi, jak se cítíš v roce 2012, jakožto jeden z nejznámějších techno DJů světa?
Nejprve bych rád uvedl, že se necítím jako hvězda a celebrita. Cítím se jako obyčejný člověk, který rád cestuje po světě a přitom hraje hudbu, která ho baví. Nicméně rok 2012 je pro hudbu skvělým rokem, takže jsem rád, že dělám to co dělám.

Jsi známým propagátorem digitálního DJingu, a proto bych Tě rád poprosil, abys nám popsal jak probíhá tvá spolupráce s firmou Native Instruments, která je prakticky leaderem v oblasti DJského hardwaru a softwaru…
Jsem v podstatě pořád zapojen do vývoje nových produktů. Stále jsem v kontaktu s výrobci programu Traktor a snažím se dávat jim kvalitní odezvu. Taktéž mně a spoustě dalších DJs dávají na vyzkoušení nová hardwarová zařízení a čekají na naše připomínky. Native Instruments je skvělá společnost – oni sami jsou v podstatě umělci, kteří přesně vědí čeho chtějí dosáhnout. Neustále komunikují s DJi, kteří hodně cestují a snaží se vyjít vstříc jejich potřebám. Zrovna nedávno jsem jim dal návrh na jedno vylepšení, takže jsem zvědavý, jestli se to ujme. Stejně tak jako spolupracuji s Native Instruments však pomáhám i značce Allen & Heath.

Fráze: „It’s Monday“, kterou zahajuješ každý díl CLR podcastu, se vryla do paměti mnoha fanoušků techna. Dbáš na to, aby zazněla v každém díle, nebo už to ani nevnímáš?
Haha, z nějakého důvodu se tato věta vžila. Kolikrát se snažím začít svůj podcast nějakou jinou hláškou, pak se ale zastavím a uvědomím si, že to vlastně není ono. „It’s Monday“ se mi jednoduše na úvod podcastu opravdu líbí a vypadá to, že už tomu nikdy nebude jinak.

Jakou máš momentálně oblíbenou aplikaci na svém smartphonu?
Řekl bych, že Instagram. Ten mě fakt baví! Moc rád pomocí Instagramu pořizuji fotky a opravdu se mi líbí jak rychle do nich můžu vložit různé efekty a sdílet je. Jo, jednoznačně Instagram!

Počítal jsi někdy kolik dní z roku strávíš na letišti?
Ne, dny nepočítám, byla by to ztráta času. Trávím na letištích stejně času jako samotným létáním. Já si ale cestování užívám! Rád pozoruji lidi na letištích nebo jen tak posedávám a koukám na letadla. Beru to jako formu relaxace a má to na mě uklidňující účinky.

ANKETA MEGAMIXU APOKALYPSY : https://www.facebook.com/questions/10151146517851838/

Chrise Liebinga zpovídal v srpnu 2012:  Nois

Zdroj: Apokalypsa