Chippendales opäť prichádzajú na Slovensko!

Už 30 rokov dobýjajú ženské srdcia po celom svete. A to nielen svojimi vypracovanými postavami, ale aj šarmom, tancom či spevom na pódiu počas svojej  show Chippendales – The most wanted tour 2011.

Chippendales

5.októbra  zažije bratislavský Istropolis  vystúpenie legendárnych Chippendales v rámci nového turné Most Wanted 2011. Kto si myslí, že táto show je len prehliadka testosterónu je na omyle. Chippendale je v prvom rade gentleman a ten má nielen výbornú postavu, ale vie aj spievať a tancovať. A to všetko s veľkou dávkou sexappelu a humoru.  Takáto je charakteristika vystúpení Chippendales. Pobaviť ženy a dostať ich poriadne do varu ako sa na takéto štýlové vystúpenia patrí. 10 – 12 mužov na pódiu s vyrysovanými postavami prináša v rámci svojho nového turné, nielen nové mená, ale i nové choreografie a spevácke vystúpenia. The most wanted tour 2011 to sú 2 hodiny zábavy naplno. A navyše  po vystúpení na pódiu sú Chippendales svojim fanynkám k dispozícii na fotenie, ktoré nemá konca. Tiež ich môžete zažiť  v meste, v bare či tanečnom klube. Pre Chippendales zábava pokračuje aj mimo pódia.

Chippendales

V rámci svojho turné navštívia Chippendales  80  európskych miest. Vo svete ich zhliadne viac než 2 milióny divákov. V posilňovni strávia Chippendales dohromady skoro 60 tisíc hodín za rok.

Chippendales

Značka Chippendales oslavuje 30 rokov a zároveň sa radí k legendám pódiových vystúpení. Aj to je dôvod prečo by ste si ich vystúpenie v Bratislave, 5.10.2011 nemali nechať ujsť. Lístky sú v predaji v sieti Eventim, a viac sa dozviete tiež  na stránke www.chippendales.sk.

 
Zdroj: Oragnizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET