Chinaski 20 let v síti – to je názov albumu Best Of, ktorý vychádza už dnes!

Dvadsať rokov spoločnej existencie oslavuje česká skupina Chinaski. Tejto skvelej skupine práve vychádza dvojalbum Best Of, ktorý obsahuje výber najväčších hitov z ich pôsobenia na hudobnej scéne a dve nové pesničky – Hlavolam a Stížnost.

K poslednej menovanej predstaví skupina Chinaski aj úplne nový vtipný videoklip, ku ktorému jeho režisér Jaroslav Kašík využil aj diaľkovo riadenú leteckú kameru.

Pri natáčaní si užili nielen veľa zábavy, ale aj nefalšovaný policajný zásah. Na videoklip Stížnost sa budete môcť pozrieť už tento piatok 20.9. tj. v deň vydania albumu.

Pri vzniku nových pesničiek v štúdiu SONO stál anglický producent Greg Haver (Manic Street Preachers, Mel C, Bullet For My Valentine), neskôr v Anglicku to Clint Murphy zmiešal a finálny mastering prebehol v slávnom štúdiu Sterling Sound v New Yorku.

NOS_0284_uM_final

CD Best Of však nieje jediným narodeninovým darčekom. Koncom októbra vychádza knižná história skupiny s názvom Chinaski poprvé, vo februári potom vyvrcholia oslavy – narodeninovým koncertom v pražskej O2 aréne – viac než dvojhodinový hudobný výlet a doposiaľ najväčší koncert v histórii skupiny.

Koncert připravujeme více než půl roku. Každý týden se scházíme s týmem lidí a vymýšlíme, čím vás překvapíme. Nemohu zatím nic prozradit, ale bude to určitě náš největší a nejvýpravnější koncert v historii. Prostě tak, jak by k 20. výročí měl vypadat,“ dopĺňa člen skupiny František Táborský. Michal Malátný už len dodáva: „Chinaski slaví  20 let v síti. 6. 2. 2014 v O2 areně. Přijďte se zapojit!“.

Vstupenky na koncert sú už v predpredaji prostredníctvom www.sazkaticket.cz.

Best of CHINASKI – 20 LET V SÍTI vychádza už zajtra 20. septembra pod hlavičkou Universal Music!

www.chinaski.cz
https://www.facebook.com/chinaskipage

Chinaski – 20 let v síti TRACK LIST

CD 1:
Stížnost
Hlavolam
Zadarmo
Vedoucí
Duše z gumy
Stejně jako já
Pojď si lehnout
Moc toho nevim
Vo co de?
Podléhám
Punčocháče
Měsíc
Strojvůdce
Dlouhej kouř
Slovní pyrotechnika
Drobná paralela
Bylo nebylo
Vinohradská č. p. 90
Klára
Tabáček
Rádio Bubeneč – live

CD 2:
Kutil
Jaxe
Láska a jiná násilí
Basama fousama
Láskopad
Dobrák od kosti
Možná
Spáč
Kompy
Kérka
Šatna
Hvězdy nad hlavou
Ententýky
1970
Můj svět
1. signální
Vakuum
Vrchlabí
Skončili jsme
Na, ná, náá – No Name & Chinaski
Vinárna U Valdštejna – live

chinaski-20let-bestof-cover final

Zdroj: Universal Music s.r.o.