CHETEN Open Air 2012!

Je tu august, čo znamená, že máme posledný mesiac, v ktorom si vychutnávame posledné slnečné lúče, ale hlavne je to mesiac, koncom ktorého sa vždy koná najväčšia party okolia – CHETEN Open Air 2012.

Tí, ktorý ste boli na minulých ročníkoch viete, že sa nejedná o klasickú diskotéku. Je to party organizovaná vo vonkajšom prostredí, ale aj napriek tomu sa vôbec nemusíme báť zlého počasia, nakoľko „stage“, parket, sociálne zariadenia, bufety a bary sú kryté.

Aj tento ročník, už v poradí tretí,  prijali pozvanie známe Dj-ské hviezdy:

Ako prvý DJ, ktorý vystúpi, je mladý talent DJ SINED, ktorý nieje len DJ-om ale aj producentom, ktorého „bootleg-y a mashup-y“ si môžete vypočuť priamo na akcii.

Pozvanie prijal aj PAULO MEWINI, DJ a producent, (www.paulomewini.com), ktorý priamo na CHETEN Open Air 2012 oslávi svoje 35. narodeniny.

DJ SUKOWACH /CZ/ – producent a DJ, ktorého tvorbu počúvate dennodenne v známych rádiách. Jeho tvorby sú napr. Rytmus prod. Sukowach – Je.e; Bacil & Rakby – Love; Rytmus – AKM; Dara Rolins ft. Tomi Popovič – Nebo Peklo Raj (Sukowach Remix) atd.
Samozrejme, za pultom nebudú chýbať ani samotní organizátori, Ian Van Kaarst, DJ Danny, Markus Cheten, ktorý to dokončia ako sa patrí.

O vašu bezpečnosť je postarané, prítomní budú príslušníci SBS, a takisto záchranári FIRE RESCUE.

Tento rok sme znovu pridali v dekorácii, v osvetlení, v ozvučení a vo vizualizácii, spojením tohto všetkého zažijeme neskutočný „feeling“ Nakoľko očakávame veľa návštevníkov, budú otvorené dva bary a stan s rýchlim občerstvením.

Sme si istí, že vás ani tento rok nesklameme a pripravíme party ako sa patrí.

Začíname už od 20:00
Vstupné: 3,50 €
CHETEN Project | www.cheten.sk

Zdroj: Cheten Project