Cheten open air 2011: Dj Shog po prvýkrát na Slovensku!

20. Augusta 2011 sa na amfiteátri vo Veľkom Cetíne uskutoční už tretie pokračovanie letnej tanečnej párty pod názvom CHETEN OPEN AIR 2011. Tento event prinesie so sebou naozaj exkluzívnych účinkujúcich. Hlavnou hviezdou večera bude úspešný nemecký DJ a producent DJ SHOG (www.djshog.de, www.facebook.com/djshog).

Známy je hlavne z hudobných staníc (VIVA, MTV atď.) a svojim logom škorpióna. Na tejto akcii predstaví nielen svoje najväčšie hity, ale aj nový singel s názvom „ComeBack“a ďalšie novinky zo svojho repertoáru. Pripravený roztancovať dav bude aj český dj, producent a hitmaker SUKOWACH, ktorý sa významne podieľal na skladbe pre Rytmusa „Čo ti….?“ Support týmto pánom bude robiť až pätica dj-ov (Chris, Mickey, Vynkel, Markus Cheten & DJ Hrushu B2B Dj SET).

Zažijete neskutočný feeling, ktorý vám podá jeden z najkvalitnejších laserov v SR. Prípadného nepriaznivého počasia sa netreba obávať, nakoľko priestory tanečného parketu sú kryté a podlažie je spevnené. O bezpečnosť a pohodlie účastníkov CHETEN OPEN AIR 2011 sa bude starať SBS, rýchla záchranná jednotka spolu so vždy usmievavými organizátormi. Viac informácií záujemcovia nájdu na sociálnej sieti facebook. Na všetkých sa už teší organizačný tím Cheten Project. Entry: 3 €

Cheten open air 2011

Zdroj: Cheten Project
Publikoval: Redakcia GREGI.NET