Chcete sa stať Miss východného Slovenska? Pozývame na kastingy.

„Všade na svete sa muži otáčajú za krásnymi ženami. Na Slovensku nemusia. Oproti ide ďalšia,“ aj tento slávny výrok Milana Lasicu môžeme použiť na uvedenie súťaže Miss východného Slovenska. Meno najkrajšej mladej dámy spoznáme 18. apríla. Finálová zostava vzíde z troch kastingov v Košiciach, Prešove a Poprade.

Za myšlienkou zorganizovať Miss východného Slovenska stojí Tomáš Husár, ktorý sa v minulosti venoval profesionálnej fotografii, pričom centrom jeho záujmu boli aj móda a súťaže krásy. V roku 2012 sa rozhodol založiť agentúru a jeho novým projektom je vyhlásenie Miss východného Slovenska 2015. „Profesiu fotografa som ukončil fotografovaním finálového večera Miss Slovensko, čo bolo pre mňa istou métou, ktorú som chcel posunúť ďalej. Už ako malý chlapec som mal rešpekt pred prácou Jozefa Oklamčáka, preto nikoho v mojom okolí neprekvapilo, že som sa rozhodol ísť postupne týmto smerom, len vlastnou cestou,“ vysvetľoval Tomáš Husár.

V priebehu dvoch rokov pripravila jeho agentúra viacero eventov od módnych šou cez koncerty až po rôzne spoločenské udalosti. V lete tohto roku zorganizoval prvýkrát Miss Zemplínska Šírava a nádherné Zemplínčanky žiarili aj vďaka nápadu s originálne otvoreným mólom priamo pri hladine. Hoci sa na východnom Slovensku organizuje viacero podobných súťaží s regionálnym charakterom, T. Husár má víziu vybudovať novú prestížnu značku.

miss 2

„Organizovať súťaž Miss východného Slovenska som sa rozhodol z viacerých dôvodov. Tým prvým bol nápad vytvoriť na východnom Slovensku súťaž, ktorá bude mať väčší význam, ako ostatné súťaže a ktorá zúročí potenciál, ktorý celkovo na Slovensku, a, podľa môjho názoru, zvlášť na východnom Slovensku máme. Tým potenciálom je krása Sloveniek, ktorým prostredníctvom súťaže chcem dať možnosť presadiť sa vo svete show-biznisu, nakoľko účasť v súťaži je pre dievčatá častokrát tou najjednoduchšou cestou do sveta modeling-u, cestou k získaniu skúseností a kontaktov, tiež k profesionálnym fotografiám a dobrým referenciám pre ďalší postup,“ uviedol T. Husár.

Dievčatá budú vo finále súťažiť nielen o titul Miss východného Slovenska, ale aj o atraktívne a zaujímavé ceny. Pozvánka na kastingy platí pre všetky krásne Slovenky vo veku 18 až 24 rokov s výškou nad 170 cm. „Keďže ide o niečo nové, v prvom rade by si súťaž mala získať svojich priaznivcov. Ľudia hodnotia nápad a teda celý projekt veľmi pozitívne. Prioritou pre mňa je získať záujem krásnych a inteligentných dievčat o účasť v súťaži. Víziou je vybudovať prestížnu súťaž s tradíciou a vynikajúcim menom, ktorá bude vzbudzovať u ľudí záujem,“ dodal T. Husár.

Dodáme, že kastingy sa začnú v januári, prvý bude v Košiciach 11.01.2015 v hoteli Maraton (Staré mesto), druhý v Prešove 17.01.2015 v hoteli Polo (Sekčov) a posledný 18.01.2015 v AquaCity Poprad. Všetky kastingy budú prebiehať v čase od 15:00 do 18:00. Na kasting je potrebné si priniesť dvojdielne plavky a lodičky na vysokom opätku. Informácie o súťaži dievčatá nájdu na internetovej stránke www.missvychod.sk, čakajú na ne skutočne zaujímavé a hodnotné ceny a tiež možnosť postúpiť do ďalších súťaží. Kritériami sú vek 18-24 rokov, výška nad 170 cm, uchádzačky musia byť slobodné, bezdetné a samozrejme Slovenky.

Finále je plánované na 18.04.2015 o 19:00 v dome kultúry JUMBO na Masarykovej 2 v Košiciach.

miss

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.