Charismatická a talentovaná Lenny vydává druhé EP s názvom Fighter.

Jeden z najvýraznejších talentov českej hudobnej scény posledných rokov a objav roku – dvadsaťročná speváčka Lenny sa širšiemu publiku predstavila tento rok so svojim debutovým EP „All My Love“.

O necelý pol rok prichádza Lenny s druhou ochutnávkou zo svojej autorskej kuchyne. Aj keď svoje druhé EP zvládla natočiť v rekordnom čase, mu na kvalite neubralo. Skladby vychádzajú prevažne z vlastného autorského zázemia, emotívne texty, presvedčivé hudobné spracovanie opierajúce sa hlavne o vlastný klavírny aranž a v neposlednej rade nezameniteľný hlas mladej speváčky, sú atribúty, ktoré zaručujú výnimočný výsledok. Mimo toho Lenny stihla zahájiť štúdium v Londýne a odohrať niekoľko koncertov.

„Popravdě jsem ani nečekala, jako moc bude první EP oblíbené u posluchačů. Na koncertech o něj byl vždy velký zájem a navíc obstálo i u kritiky. To pro mě bylo velkou motivací a zároveň výzvou udělat další nahrávku, která se bude nést v podobném duchu – prostém, ale upřímném. Zrodil se Fighter, který je dle mého názoru zase o něco vyspělejší a procítěnější. Texty jsou smysluplnější a já se jako autorka cítím být zase o trochu více inspirovaná a produktivnější. Už teď mi chodí vzkazy od lidí, kteří se na novou desku těší a já už se na oplátku nemůžu dočkat, až jim Fightera představím. To je pro mě odměna a satisfakce,“ rozpráva Lenny.

Lenny_foto_Ondrej Pycha

Samotné natáčanie EP prebiehalo počas októbra a novembra v štúdiu Sono v koprodukcii skúsenej dvojice Milan Cimfe & Boris Weber. Ku skladbám „My Bones“ a „Fighter“ Lenny zavolala vlastnú kapelu, ktorá podtrháva intenzitu a energiu oboch pesničiek. Fanúšikovia skladby „Letter To You“ sa môžu tešiť na jej živý záznam z chystaného live CD/DVD Lenky Filipovej „Concertino Live“ s hosťami Lenkou Filipovou a Jakubom Mayerom.

Posledná skladba, balada od Bryana Adamsa „I´m ready“,  je v podaní Lenny naozaj skvelá. Úplný záver potom patrí krátkemu bonusu „Am I Wrong?“, v ktorom Lenny ukazuje ďalšiu z jej muzikatských polôh a je i malou predzvesťou, čím nás môže v budúcnosti prekvapiť.

Charizmatická a talentovaná Lenny vydáva druhé autorské EP s názvom „Fighter“, ktoré vychádza dnes 6. novembra pod hlavičkou Unviersal Music!

Track list EP Fighter
My Bones /Music: Lenny – Lyrics: Lenny/
Fighter /Music: Lenny – Lyrics: Lenny/
I’m Ready /Music/Lyrics: Bryan Adams & Jim Vallance/
Letter To You /Music: Boris Weber – Lyrics: Lenny/
Am I Wrong? /Music: Keb’Mo’ – Lyrics: Keb’Mo’/

https://lennymusic.net/
https://www.facebook.com/lennymusicofficial

LENNY-FIGHTER_COVER

Zdroj: Universal Music s.r.o.