Český festival Let It Roll vyhral v britskej ankete v kategorii Best festival!

Česká festivalová scéna zaznamenala nevídaný úspěch! Včerejší večer patřil vyhlašování výsledků jedné z nejvýznamnějších britských anket Drum&Bass Arena Awards 2014, mapující dění na světové scéně taneční hudby. Velká očekávání po loňském bronzovém umístění festivalu Let It Roll se naplnila. Český festival Let It Roll vyhrál první místo v kategorii „Best festival“!

Do hlasování v britské anketě Drum&Bass Arena Awards se každoročně zapojuje desítky tisíc hudebních fanoušků a odborná veřejnost po celém světě. Už loňské umístění festivalu Let It Roll na třetí příčce znamenalo obrovský úspěch.

awards_letitroll

Několikaletá pravidelná investice do dekorací, vzhledu a programu se organizátorům festivalu začíná vracet. Letos festival zaznamenal meziroční skokový nárůst zahraničních návštěvníků a o festivalu Let It Roll se na taneční scéně mluví ve všech koutech světa. Velkou odměnou organizátorům a fanouškům festivalu je právě úterní výhra v britské anketě. „Prožíváme ten nejkrásnější sen. Je to pro nás stále neuvěřitelné, že hudební festival v naší malé republice, ve svém žánru porazí ty největší světové festivaly jako Glastonbury, Outlook a další. Je to pro nás obrovská motivace do dalších let.“ komentuje výhru ředitel festivalu Zdeněk Souček.

Festival Let It Roll se koná pravidelně v polovině léta. Letošní sedmý ročník se konal v Benešově a navštívilo jej přes 15 000 návštěvníků denně. Termín dalšího festivalu je stanoven na 31. 7. – 1. 8. 2015. Zimní edice se bude konat v Praze v termínu 27. února 2015.

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Facebook stránka festivalu: www.facebook.com/letitrollcz

Zdroj LiR