Českej skupine ATMO MUSIC s úspešným singlom Andělé vydávajú ich prvý album.

Skupina ATMO MUSIC z Liberca je najväčším českým objavom posledných mesiacov. So skladbou Andělé sa pred koncom minulého roku dostali do rádiových rotácií a  spoločne s Kryštof, Chinaski, Xindlom X a Celeste Buckingham patria v roku 2014 k najúspešnejším česko-slovenským interprétom v Čechách.

V aktuálnom kole oficiálnej IFPI hitparády sú Andělé osemnástou najhranejšou skladbou v Čechách. Video k tejto piesni bolo dlhodobo najsledovanejším klipom českého YouTube kanálu. Tak isto ďalšie streamingové služby registrujú skladbu medzi najžiadanejšími, napr na MusicJete išlo dlhodobo o najpočúvanejšiu nahrávku. Na českých iTunes sa singel pohyboval medzi dvadsiatkou najsťahovanejších piesní.Dvojici z Liberca Beef a ODD, v piesni Andělé výdatne sekunduje spevák Jakub “Děkys” Děkan.

Atmo Music 2014

Hudba Atmo Music má korene v rape, je ale otvorená aj iným vplyvom. Producent ODD  je všestranný muzikant. Ovláda hru na klavíri, gitaru aj bicie a dobre si rozumie aj s elektronickými prístrojmi, čo mu umožňuje v hudbe Atmo Music kombinovať najrôznejšie štýly a prístupy.  Na skladbe Andělé naviac spolupracoval aj Lukáš Chromek, gitarista rockových Airfare a klasický producent so skúsenosťami zo zahraničia. Mainstreamový pohľad na spracovanie nahrávky sa vyplatil aAndělé oslovujú poslucháčov všetkých žánrov..

Album Andělé x Démoni vychádza 4.4.2014  a spolupracovali na ňom zaujímaví hostia ako speváčka Iva Fruhlingová alebo liberecký kolega Lipa (viď zoznam skladieb).

Už teraz sa dá objednať prostredníctvom služby iTunes: https://itunes.apple.com/cz/album/andele-x-demoni/id823943137

Tesne pred vydaním ich prvého albumu Beef a ODD zverejňujú novinku Polety, v ktorej tentokrát spieva Sebastian zo skupiny Just Try. Na videoklip, ktorý v okolí východonemeckého Rostocku natočil režisér  a kameraman Jakub Šimúnek, sa môžete pozrieť tu: https://youtu.be/A6QCa5MuniY.

Zoznam skladieb na albume Andělé x Démoni:
1. Svědomí
2. Fáma (feat. Jakub Děkan)
3. Anna (feat. Roseck)
4. Andělé (feat. Jakub Děkan)
5. Démoni (feat. Lipo, Chris & Jakub Děkan)
6. Hank
7. Řekni mi
8. Máma (feat. Chris)
9. Nyno
10. Polety (feat. Sebastian)
11. Melancholie (feat. Iva Frühlingová)
12. Pocity (feat. Jakub Děkan)
13. Čas se krátí (feat. Anita Chekan & Jakub Děkan)
14. Chvíle
15. Andělé Outro (feat. Jakub Děkan, Anita Chekan, Chris, Sebastian)

Atmo Music - Andele x Demoni_cover

Zdroj: Renáta Tomášová,Marketing & Promotion Manager