Celeste Buckingham sa vracia s novým singlom Never Be You!

Nezameniteľná farba hlasu, bezchybná angličtina a výrazná osobnosť – tri predpoklady pre úspech v zahraničí. Celeste Buckingham ich spĺňa dokonale.

Potvrdila to prijímacia komisia jednej z najprestížnejších hudobných škôl sveta, Belmont University v Nashville, kde od septembra študuje, i popularita jej singlu Run Run Run. Ten nielen, že takmer pol roka boduje v domácich  hitparádach a zo sedemnásťročnej speváčky urobil najhranejšiu česko-slovenskú interpretku, ale na YouTube atakuje už osem miliónov vzhliadnutí.  Hitový potenciál má i novinka Never Be You, ktorej teaser Celeste zverejnila na svojom Facebooku: www.facebook.com/pages/Celeste-Rizvana-Buckingham/194727173883320.

Celý singel zaznie premiérovo v slovenskom éteri v pondelok 12. novembra na vlnách Rádia Expres, FUN Rádia i Rádia Európa 2. Nový klip exkluzívne odvysiela o deň neskôr hudobná stanica MTV.

So svojím novým singlom si talentovaná rodáčka z Zürichu dala na čas. Prekvapivo totiž nevsadila na dalšiu skladbu zo svojho pozitívne hodnoteného debutu Don´t Look Back. Novinka Never Be You vznikla v slovensko-americkej spolupráci – už osvedčených producentov Martina Šrámeka a Andreja Hrušku z bratislavského štúdia Littlebeat doplnilo duo Aaron Harmon a Jordan Reyes z BoyGenius Studios. Spoluautorkou hudby a textu je, rovnako ako pri predošlých singloch Nobody Knows a Run Run Run, speváčka, ktorej tentokrát s písaním pomohla Paula Winger. Réžiu videoklipu, ktorý sa nakrúcal v slovenských Trenčianskych Tepliciach, má na svedomí Roland Wraník, známy spoluprácou s Darou Rolins, Tinou či Rytmusom.

Celeste Buckingham patrí k najväčším hudobným prekvapeniam tohto roka, preto nebude 24. novembra chýbať v Štátnej opere Praha, kde vystúpi so svojím hitom Run Run Run. Vyhlásenie výsledkov ankety Český Slávik ale nie je jedinou hudobnou udalosťou, kvôli ktorej sa talentovaná študentka uvoľnila na pár dní zo školy, aby sa vrátila do Európy. V stredu 28. novembra zaspieva v pražskom klube Mecca na tretích narodeninách hudobnej stanice MTV a o deň neskôr v bratislavskej Inchebe. Svojím hlasovým prejavom, kvalitným popom a nápaditými textami totiž okúzlila ikonu britského soulu a r’n’b Seala, ktorý si ju vybral ako predskokanku svojho koncertu v slovenskej metropole. „Zaspievať si na jednom pódiu so spevákom, ktorý predal 20 miliónov dosiek, je pre mňa veľká pocta. A teším sa o to viac, že po čase zase uvidím svojich fanúšikov, ktorí mi v Nashville chýbajú zo všetkého najviac,“ hovorí Celeste. 

Zdroj: SLAVICA