Celeste Buckingham natočila nový singel a videoklip!

Speváčka Celeste Buckingham atakovala vrchné priečky hitparád už pilotným singlom Nobody Knows. Druhý song z debutu Don´t Look Back, energická skladba Run Run Run, ktorá mala premiéru na konci mája, sa ale postarala o senzáciu.

Len sedemnásťročná brunetka je už šesť týždňov najhranejšou speváčkou česko-slovenského rozhlasového éteru a zaspať na vavrínoch rozhodne neplánuje. Pred pár dňami nakrútila svoj ďalší klip k novej skladbe Never Be You. Premiéra oboch je plánována na prelom septembra a októbra.

Celeste Buckingham

Celeste Buckingham patrí k najväčším hudobným prekvapeniam tohto roku. Svojím nezameniteľným hlasom, kvalitným popom a nápaditými textami si získala nielen fanúšikov oboch kedysi zjednotených krajín, ale i manažérský tím speváčky Kelly Clarkson a prijímaciu komisiu jednej z najprestížnejších hudobních škôl sveta, Belmont University v Nashville, do ktorej o necelý mesiac nastupuje. Ešte pred zahájením školských povinností však stihla rodáčka z Zűrichu nahrať pod taktovkou svojich producentov Martina Šrámeka a Andreja Hrušku z bratislavského štúdia Littlebeat nový singel a videoklip.

Celeste Buckingham

Aj tentokrát pri voľbe režiséra vsadila Celeste na mladého umelca. Tomáša Kasalu, autora vizuálnej podoby hitu Run Run Run, ktorý na portále Youtube za dva mesiace vzhliadli takmer štyri milióny ľudí, vystriedal v režisérskom kresle Roland Wraník. Čerstvo plnoletý režisér nie je vo svojom odbore žiadnym nováčikom. Na konte má už spoluprácu s Darou Rolins, Davidom Deylom či Rytmusom.

Celeste Buckingham

„Páči sa mi, ako Roland pracuje. Svojím nadšením, profesionálnym prístupom a tým, ako dokáže zhmotniť jednotlivé obrazy a dať im dušu, ma dostal. A to nehovorím o atmosfére, ktorá panovala na pľaci,“ opisuje Celeste dvadsaťhodinové nakrúcanie v atraktívnom prostredí reštaurácie Kursalon Trenčianske Teplice a veľkorysých priestoroch Kúpeľnej dvorany. Slovami chvály nešetrí ani mladý režisér: „Skĺbiť niečie predstavy, myšlienky, hudbu, prípadne tanec s dejovým príbehom, nemá byť len prácou, ale i zábavou. Vtedy to má pre mňa osobne zmysel. Som mladý a chcem sa baviť. A nakrúcanie so Celeste ma bavilo od začiatku až do konca,“ dodává Wraník. Na výsledok ich spolupráce sa môžu fanúšikovia tešiť na konci septembra, na kedy je premiéra nového videoklipu Never Be You naplánovaná.

Zdroj: SLAVICA
Foto: Lukáš Dvořák