Celeste Buckingham na amerických Radio Disney Music Awards!

Uprostred niekoľkomesačného pracovného kolotoča v šou X Factor si porotkyňa Celeste Buckingham „odskočila“ na menšiu služobnú cestu do Ameriky.

Úspešnú speváčku čakali za veľkou mlákou obzvlášť príjemné pracovné povinnosti – účasť na odovzdávaní cien Radio Disney Music Awards v Los Angeles. Vďaka úspechu hitu „Run Run Run“ v Spojených štátoch bola Celeste udelená nominácia na hudobné ocenenie v kategórii The Freshest – Best New Artist.

Osemnásťročná slovenská hviezda sa tak stala prvou domácou osobnosťou v histórii, ktorá získala takúto prestížnu nomináciu.

Poriadne hviezdny víkend má za sebou speváčka Celeste Buckingham! V noci zo soboty na nedeľu sa totiž objavila na prestížnom udeľovaní cien Radio Disney Music Awards v americkom Los Angeles, kde zabojovala o titul, ktorý sa dá preložiť ako „Nováčik či Objav roka“. Na galaprogram vysielaný na Disney Channel i Radio Disney,nebola pozvaná iba ako hosť, ale tiež ako jedna z nominovaných umelcov. Vďaka tomu si vychutnala i slávnostný ceremoniál fotenia a rozhovorov na červenom koberci pred samotným galavečerom. Mala možnosť zúčastniť sa večera, ktorého sa zúčastnili i hviezdy ako Shakira, Austin Mahone, Becky G, The Vamps, R5, Zendaya, Ariana Grande. Ako jeden z nádejných talentov dostala možnosť vystúpiť i na oficiálnej afterparty slávnych amerických hudobných cien. Ako sa vyjadrila po skončení šou, hoci si sošku v kategórii The Freshest – Best New Artist tento rok neodniesla ona, ale rapperka Becky G, napriek tomu bolo jej prvé vystúpenie na odovzdávaní amerických cien nezabudnuteľným zážitkom.

„Cieľom bolo predstaviť Celeste širšiemu americkému publiku v rámci takejto veľkej šou, takže už samotná účasť a nominácia je pre ňu veľký úspech,“ zhodnotil slávnostný večer speváčkin manažér Lumír Mati. „Možnosť poskytnúť rozhovory na červenom koberci a zažiť túto šou  na vlastnej koži bola pre mňa obrovská skúsenosť,“ priznáva nadšená Celeste. „Gratulujem Becky G k tohtoročnej výhre. Samozrejme, ja aj môj tím budeme usilovne pracovať ďalej, aby sa nám o rok podarilo nomináciu premeniť na sošku J.“

Po veľkej koncertnej premiére v Los Angeles čaká našu najžiadanejšiu speváčku súčasnosti ešte niekoľko pracovných povinností na americkej pôde. Už čoskoro si však opäť zbalí kufre a priletí naspäť do Európy. Na Slovensku ju v máji čaká zaplnený diár na čele s nakrúcaním ďalších epizód v porotcovskom kresle X Factoru. Niekoľko dní zase strávi aj na pľaci, nakrúcaním rozprávky Láska na vlásku v úlohe princeznej Beatrix. Kinopremiéry novej slovenskej rozprávky sa fanúšikovia Celeste dočkajú už na jeseň tohto roka.

Zdroj: SLAVICA, s.r.o.
Foto: Radio Disney